Guide: 5 sommeraktiviteter med børn

Måske er din sommerferie allerede startet, eller også gør den lige om lidt. Derfor giver vi her 5 gode tip til dig, der holder sommerferie med børn i København!

Soppesøer og vandlegeplads

I Fælledparken finder du en vandlegeplads, hvor der er aktiviteter for både helt små babyer og lidt større børn. På de solrige sommerdage skal du nok forvente ekstra mange mennesker, men mon ikke der er plads til jer også? Vandlegepladsen har kun åbent bestemte dage, så du skal tjekke linket her, inden du tager afsted forgæves.

De seks glemte kæmper

Er du glad for at være uden for med børnene om sommeren, kan I tage på en lidt anderledes skovtur lidt uden for byen. Trækæmperne, der er lavet af Thomas Dambo, er spredt i Københavns forstadskommuner, så du skal have bil eller gode togkundskaber, hvis du skal finde dem alle seks. Man må både beundre og kravle på de store skulpturer, så du kan nok få et par timer til at gå. Tag et picnictæppe under armen og smør en god madpakke, så er I klar til en god tur ud af København!

Shoppingtur med sjov for børn

Hvis dine børn hurtigt synes, at shopping bliver kedeligt, kan du passende lokke med en sommeferiebillet i Frederiksbergcentret. Billetten koster 50 kroner pr. barn, og i forskellige butikker kan I indløse is og legetøj. Måske du kan nå at købe en lækker sommerkjole eller smarte shorts, ind i mellem at børnene kan finde en ny butik på feriebilletten.

Videnskab og leg for større børn

Har du svært ved at underholde dit barn i alle 6 skolelukkede uger, kan I med garanti bruge en hel dag på Eksperimentariet, hvor alle nysgerrige sjæle får stillet deres eventyrlyst. Der er åbnet en ny udstilling på taget, hvor I kan zoome ind på Øresunds skibe, og samtidig nyde udsigten.

Legerum til dig med baby

Vil din baby udforske noget nyt legetøj eller vil du bare gerne lidt ud af huset, kan I besøge Little House på Østerbro. Her kan I lege i flere timer, drikke kaffe på caféen, møde andre forældre (og børn), og også tilmelde jer yoga, tumledans og sang, hvis I bliver medlemmer.

Vi håber, at denne guide inspirerer til sjove stunder med dine børn i sommervarmen, og at I vil dele billeder på Instagram med os, ved at bruge hashtagget #tipkbh. God sommerferie!

I samme kategori

champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

IMG_9581
lagkagehuset-1
144A1538-1400x840-2
Padel-tennis-bat-test-54-

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides