Kirsebærtræerne springer ud: Her kan du opleve dem i København

Det er endelig blevet sæson for, at de karakteristiske og eventyrlige, lyserøde kirsebærtræer blomstrer op igen. Skal du have forårsstemningen helt ind under huden, eller mangler du lidt lækkert nyt indhold til Instagram-profilen, har vi her samlet de bedste steder at opleve de blomstrende kirsebærtræer i København: 8 velkendte steder og 3 insidertips. God fornøjelse!

Læs også: Her finder du de bedste is i København.

8 velkendte steder

Herunder finder du 8 fantastiske og oplagte steder at opleve ‘den lyserøde himmel.’ Åbningstiderne på parkerne er skrevet på, så du ved hvor tidligt du skal stå op, hvis du vil undgå menneskemængden.

Bispebjerg Kirkegård

1. Bispebjerg Kirkegård

Klassikeren når det kommer til kirsebærtræer i København! Derfor kommer du højst sandsynligt heller ikke til at være alene. Husk den gode opførsel, og at det altså er en kirkegård, så vis hensyn når du begejstret poserer og knipser løs.
Åbningstider: 7-19

2. Langelinie park

Her får du en flot kombination af havudsigt og udsigt til lyserøde træer. Det er også her hvor årets Sakura Festival (Sakura er japansk for kirsebærtræ) afholdes i april. Læs mere på Copenhagen Sakura Festival Facebook siden.
Åbningstider: 24/7

Sakura festival

3. Kongens Have

Kombiner en strøgtur eller en tur på Rosenborg Slot med en picnic i hyggelige Kongens Have! Her finder du også et par af de smukke kirsebærtræer.
Åbningstider: 10-20

4. Sønder Boulevard

Sønder Boulevard er altid populær – og bliver det endnu mere når de smukke træer blomstrer. Du kan kombinere dit kirsebærtræbesøg med et cafébesøg på Mad og Kaffe eller gøre et loppemarkedskup til Ritas Blå Lopper, som holder til på Sønder Boulevard på udvalgte søndage. Eller du kan bare nyde stemningen og gå en tur fra den ene til den anden ende.
Åbningstider: 24/7

5. Halmtorvet

Hvis du alligevel befinder dig på Sønder Boulevard, kan du lige så godt forlænge din gåtur en smule og smutte forbi Halmtorvet. Der finder du også nogle af de smukke, lyserøde kirsebærtræer.

Åbningstider: 24/7

Foto: Salka Cordt Andersen

6. Assistens Kirkegård

På Nørrebro kan du opleve de smukke forårstræer i Assistens Kirkegård, der for mange er den perfekte grønne oase for en gåtur midt i København. Husk at Assistens Kirkegård er en kirkegård – så vis hensyn til de andre besøgende, når du stroller rundt i parken.
Åbningstider: kl. 7-22.

Assistens Kirkegård

7. Tivoli

Kombiner din kirsebærtræ-sightseeing med en tur i Tivoli, hvor den japanske have bliver malet lyserød af de smukke kirsebærtræer.

Åbningstider: 11-22

Tivoli

8. Botanisk Have

Botanisk Have er en sikker vinder, hvis du vil se på blomster og træer. Haven har en lang række af smukke træer, hvor kirsebærtræet  naturligvis er et af dem.

Åbningstider: 8:30-18

Botanisk Have

3 Insidertips:

1. Hostrups Have

Ved siden af Falkoner Allé ligger en lille, hyggelig have med fine kirsebærtræer. Den tilhører egentlig lejlighederne som omkredser den, men der er stadig offentlig adgang. Haven kan nok ikke sammenlignes med Kongens Have eller Langelinie Park, men hvis du leder efter et mindre kendt sted, så er Hostrups Have et godt bud.
Åbningstider: 24/7

2. Kirsebæralléen på Islands Brygge

– et tip fra en af vores læsere!
Disse træer er ikke lyserøde, som du kender dem – de er derimod hvide. Det er et smukt og imponerende syn, når man bevæger sig ned af den stemningsfyldte gade, med vandet på den ene side.
OBS: Disse træer springer typisk lidt senere ud end de lyserøde.
Åbningstider: 24/7

3. Den Røde Plads

På Den Røde Plads får de lyserøde træer et lidt mere street look, da de deler omgivelser med pladsens skatere. Pladsen er en del af Superkilen på det ydre Nørrebro, og er et perfekt sted at opleve kirsebærtræerne i et lidt mere urbant setting.

Åbningstider: 24/7

Smider du billedet på Instagram?

Hvis du deler kirsebærtræbilledet på Instagram, så er du velkommen til at bruge #tipkbh på dit billede. Måske bliver dit billede delt på vores Instagram.

Brunch i København: Her får du byens bedste brunch

I samme kategori

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
ice
fars-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
cover2
VesterbroStreetpartyHeader-01

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides