Kirsebærtræerne springer ud: Her kan du opleve dem i København

Ja, det er sandt! Det er endelig blevet sæson for de karakteristiske og eventyrlige, lyserøde kirsebærtræers blomstring igen. Skal du have forårsstemningen helt ind under huden, eller mangler du bare lidt lækkert nyt indhold til Instagram-profilen, har vi her samlet de bedste steder at opleve de blomstrende kirsebærtræer i København: 5 velkendte steder og 2 insidertips. God fornøjelse!

5 velkendte steder

Herunder finder du 5 fantastiske og oplagte steder at opleve “den lyserøde himmel”. Åbningstiderne på parkerne er skrevet på, så du ved hvor tidligt du skal stå op, hvis du vil undgå menneskemængden.

Bispebjerg Kirkegård

1. Bispebjerg Kirkegård

KLASSIKEREN når det kommer til kirsebærtræer i København! Derfor kommer du højst sandsynligt heller ikke til at være alene. Husk den gode opførsel – afstanden til andre besøgende – og at det altså er en kirkegård, så vis hensyn når du begejstret poserer og knipser løs.
Åbningstider: 7-19

2. Langelinie park

Hér får du en flot kombination af havudsigt og udsigt til lyserøde træer. Det er også her hvor årets Sakura Festival (Sakura er japansk for kirsebærtræ) normalt afholdes i april. I år afholdes festivalen online pga. COVID-19 situationen. Læs mere på Copenhagen Sakura Festival Facebook siden.
Åbningstider: 24/7

Sakura festival

3. Kongens Have

Kombiner en strøgtur eller en tur på Rosenborg Slot med en picnic i hyggelige Kongens Have! Hér finder du også et par af de smukke kirsebærtræer.
Åbningstider: Vejledende: 7-22

4. Sønder Boulevard

Sønder Boulevard er altid populær – og bliver det endnu mere når de smukke træer blomstrer. Når der åbnes for udendørs servering d. 21 april, kan du kombinere dit besøg med Kødbyens Mad og Marked eller et cafebesøg på Mad og Kaffe. Du kan også bare nyde stemningen og gå en tur fra den ene til den anden ende.
Åbningstider: 24/7

5. Assistens Kirkegård

På Nørrebro kan du opleve de smukke forårstræer i Assistens Kirkegård, der for mange er den perfekte grønne oase for en gåtur midt i København. Husk at Assistens Kirkegård er en kirkegård – så vis hensyn til de andre besøgende, når du stroller rundt i parken.
Åbningstider: kl. 7-22

2 Insidertips:

Hostrups Have

Ved siden af Falkoner Allé ligger en lille, hyggelig have med fine kirsebærtræer. Den tilhører egentlig lejlighederne som omkredser den, men der er stadig offentlig adgang. Haven kan nok ikke sammenlignes med Kongens Have eller Langelinie Park, men hvis du leder efter et mindre kendt sted, så er Hostrups Have et godt bud.
Åbningstider: 24/7

Kirsebæralléen på Islands Brygge

– et tip fra en af vores læsere!
Disse træer er ikke lyserøde, som du kender dem – de er derimod hvide. Det er et smukt og imponerende syn, når man bevæger sig ned af den stemningsfyldte gade, med vandet på den ene side.
OBS: Disse træer springer typisk lidt senere ud end de lyserøde.
Åbningstider: 24/7

Smider du billedet på Instagram?

Hvis du deler kirsebærtræbilledet på Instagram, så er du velkommen til at bruge #tipkbh på dit billede. Måske bliver dit billede kåret til ugens billede på vores Instagram.

I samme kategori

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
champagne-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

IMG_9581
lagkagehuset-1
blev-aldrig-brugt
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides