Nytårskur – spis ude uden at sprænge budgettet

Januar kan virke som en lang og mørk måned, hvor mange ømmer sig i økonomien ovenpå den store forbrugsfest i december. Det kan dog sagtens lade sig gøre at komme ud og spise en lækker middag uden at få varige mén på budgetkontoen. Vi giver dig her en guide til restauranter, der holder nytårskur med gode tilbud på spiseoplevelser i vintermørket.

Bistro Avenue

Bistro Avenue er en fransk inspireret restaurant, der ligger på Axeltorv. Bistroen byder på en 3-retters menu + 1 valgfrit tilbehør for 145 kr. pr. person. Menuen kan sammensættes efter eget ønske ud fra fem forskellige retter, og det er muligt at få en komplet vegetarisk kombination. Gæster kan bl.a. vælge mellem kalvetatar og ravioli med svampe. Desserten er fyldte profiteroles. Du kan reservere bord til nytårskuren her.

Krogs Fiskerestaurant

Den klassiske fiskerestaurant Krogs Fiskerestaurant, som du finder ved Gammel Strand, inviterer indenfor til nytårskur med alt godt fra havet. Her får du serveret en 3-retters menu, der består af hummerbisque, kulmule og appelsinsorbet. Du får fyldt snuden med lækker fisk for 300 kr, og der kan bestilles bord til arrangementet lige her.

The Fat Pike

På Islands Brygge slår den relativt nyåbnede restaurant The Fat Pike dørene op for en nytårskur, der henvender sig til de skaldyrs-glade. Menuen består af 7 serveringer og byder bl.a. på et udvalg af østers til forret, laksetatar, samt en grillet ribeye til hovedret. Menuen er fast og du kan bestille bord til herlighederne lige her.

L’ Enoteca

På Rysensteensgade holder den traditionsrige L’Enoteca di Mr. Brunello nytårskur på ægte italiensk manér. Her kan du vælge en menu, der består af 3-6 servings, alt efter hvor mange antipasti du kan klemme ned. Gæster kan fx vælge carpaccio og vitello tonnato, efterfulgt af tre små pasta-anretninger, heriblandt ravioli med trøfler. Pris fra 385-745 kr. Du kan booke bord til nytårskuren her.

I samme kategori

Design uden navn
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

lagkagehuset-1
IMG_9581
144A1538-1400x840-2
blev-aldrig-brugt

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides