Der er billedkunst til øjnene, lækkert design man kan tage og føle på, tonerne af dygtige musikere at lytte til og duften og smagen af små gastronomiske underværker at nyde til et godt glas vin. Med denne blanding skal kunst- og designmessen Creative Mind give gæsterne en anderledes oplevelse af kreativitet i en bredere forstand.

Hvem kan man opleve?

Der er både etablerede og up-and-coming navne på plakaten til Creative Mind, hvor man kan opleve billedkunst af Kristian von Hornsleth, Rudi Køhnke, Jesper Dahl (Jokeren) og Timmi Mensah, samt graffitikunst fra Michael Wisniewski, der er manden bag Murkunst. Der vil desuden være møbeldesign fra Collect Furniture, ure fra TimeMatter og meget andet. Flere kunstnere vil stå og lave værker på selve messen, så gæsterne får et unikt indblik i den kreative skabelsesproces samt muligheden for at vinde de kunstværker, der bliver til på dagen.

Bag det nye koncept står to unge iværksættere, der ønsker at se en ændring i den kreative verden. “Det er et problem for mange kreative mennesker, at de både skal være kunstnere, iværksættere, markedsføringseksperter og alt muligt andet. Derfor vil vi gerne være bindeled mellem kunstnerne og køberne og skabe en helt anderledes oplevelse af kunst og design.
siger 28-årige Alexander Tao Schrøter, der arrangerer eventet sammen med kompagnonen Andreas Christian Cortsen via deres virksomhed Art Manager.

Hvad kan man forvente?

Der er sørget for en uformel og afslappet atmosfære. Hvor de besøgende kan gå på opdagelse i de forskellige, kunstneriske udtryksformer og møde udstillerne, der også er tilstede på dagen. Det er med til at skabe et livligt miljø, hvor der er plads til både faglig. Og hyggelig snak mellem kunstnere og gæster. Dermed er der også mulighed for at handle direkte med den enkelte kunstner.

Arrangementet finder sted søndag den 10. februar 2019 fra klokken 13.00 til 21.00. Billetter købes via ticketmaster eller i døren.