Kaktus København

Ja, du læste rigtigt. København har fået sin egen specialbutik, som udelukkende sælger kaktusplanter.  Og så spørger man måske sig selv: Kan man virkelig leve af, at sælge grønne, stikkende planter? Svaret er ja. Kaktus skal være det nye sort.

Kaktusser for alle

Specialbutikken Kaktus København er hyggelig, rummelig og byder alle velkomne. Ud over det, skal denne unikke butik på Jægersborggade 35 bare opleves og sanses. Man træder ind i et univers, hvor sjov og hygge er i højsædet. Hvis man har en svaghed for de stikkende ørkenplanter, kan man i butikken få stort set alle slags kaktusser. Priserne ligger fra 35-3200kr, så der burde være en kaktus til alle – både i form af små køkkenplanter, og dem, som næsten måler 2 meter. Hvis du vil læse mere om Kaktus København, kan du tjekke dem ud her.

Hos Kaktus København går det godt

På trods af en vis skepsis over en så speciel handelsvare, går det faktisk strålende for den lille biks. Kaktus København har allerede fire samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere er alle keramikere, som er med til at designe den keramik, som passer til de grønne planter. Ud over det, sørger de keramiske samarbejdspartnere også for innovative skulpturer, som er inspireret af netop kaktusplanterne i butikken. Butikken får derved et helhedsbillede, og holder den specielle stil hele vejen igennem. Hvis du ikke kommer forbi Jægersborggade 35 indenfor den nærmeste fremtid, kan du også finde kaktusserne og møde folkene bag Kaktus København til Finderskeeper i Tap 1 den 26. og 27. september.

I samme kategori

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

wineglass-553467_1920
photo-1597076073222-96db16d22313

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides