Moderne Kunst I Indre By

I centrum af den kulturberigede by, sidder den dansk-østrigske Stefan Freitag, kunstneren bag galleriet, ”Galleri Freitag”. Den efterhånden erfarne billedkunstner har malet i 15 år og brænder for det. I 2015 valgte han at opsige sit job og sige farvel til rejsebranchen og velkomme penslerne.

Stefan Freitag er både født og opvokset i København og netop dette gør han stor brug af i sin kunst. Knægten fra Stenbroen får inspiration fra den smukke by og har sine kendetegn, der går igen i alle hans værker. Han eksperimenter med farver og motiver og sætter på den måde liv til sin kunst. Det er eksploderende værker, som sætter den kreative del af hjernen på arbejde. Skaktern er blevet hans signatur og bliver også brugt på diverse måder. De klare motiverende budskaber bliver næsten skreget ud, og er derfor ikke noget der bliver lagt skjul på.

Måden den autodidakte kunstner vælger at bruge sin viden på er yderst imponerende, når man kigger på farvebomberne rundt omkring i hans galleri. Der bliver skabt ro i et kaotisk billede, hvilket kan være en fin refleksion af hovedstaden.

Siden august 2017, har de nysgerrige hoveder haft mulighed, for at få et kig ind i hans verden. Hvad enten man har lyst til en hyggelig samtale, en kop kaffe eller køb af maleri, er man velkommen i atelieret i indre by.

Adresse: Hyskenstræde 16 1207 København K.

Du kan finde mere info på Stefan Freitags website

I samme kategori

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides