Nørrebro Mesterskab i Shawarma – stem på din favorit

Der er mange meninger om, hvor man får den bedste shawarma, men i virkeligheden er det kun én enkelt restaurant, der officielt har ret til at kalde sig ”den bedste”. Det afgøres lørdag d. 24. september på Nørrebro. Så duk op og nyd en hyggelig eftermiddag i selskab med Nørrebros udvalgte shawarma-konger.

Hvad er det?

For fjerde år i træk afholdes mesterskabet om Nørrebros bedste shawarma og der er mange, der kæmper om den prestigefulde titel. Derfor skal restauranterne i år nomineres af kunderne – alle Københavns glade shawarma-spisere.

Mesterskabet afholdes og afgøres lørdag d. 24. september kl. 12.00 – 16.30, hvor de 15 restauranter, der har modtaget flest nomineringer, dyster på velsmag og dagsform.

Hvordan stemmer jeg?

Det hele afgøres ved smagsprøver og afstemning, så mesterskabet går ordentligt til. Man får en stemmeseddel i Fyensgade ved Nørrebros Runddel, hvor stemmerne også bliver talt sammen, og årets vinder bliver kåret.

Men først – nominér din favorit

Du kan selv være med til at bestemme, om stedet med din favoritpita, durum eller andet får lov at deltage i mesterskabet. Det gør du ved at stemme i linket her: http://noerrebrolokaludvalg.kk.dk/nominer-din-kandidat-til-aarets-shamarmamester-2016/ senest d. 21. august.

Hvis du ikke har en favorit, er det kun endnu mere grund til at tage til Nørrebro d. 24. september. Der er nemlig rig mulighed for at få en favorit – eller flere.

Velbekomme!

I samme kategori

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

restaurant
lagkagehuset-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
1280px-Amager_Strandpark_-_kite_surfers

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides