Spa og forkælelse i Indre By

I denne mørke og regnfulde november har mange brug for ekstra selvforkælelse. Hos TipKBH har vi testet den lækreste, hyggelige spa i Indre By, hvor du kan få ladet batterierne helt op og være klar til julemåneden.

I trygge rammer

Hvis det er første gang, du prøver at være i spa, er det dejligt, at man kan føle sig i trygge rammer. Det kan man roligt sige, at du kan hos Arndal Spa, der ligger lige ved Kongens Nytorv og altså helt centralt i Indre By. Man bliver mødt af en varm velkomst og får en lille rundvisning – og skulle der være det mindste, er der altid en medarbejder i nærheden, man kan spørge om hjælp. Spa-afdelingen er ikke så stor, hvilket skaber en hyggelig og intim atmosfære, der giver mulighed for ro og fordybelse.

Arndal Spa er et lille, hyggeligt og intimt sted, hvor der både er sauna og en dejlig jacuzzi. Med et når man træder ind i afdelingen, glemmer man tiden og alt hverdagens trængsel. Man bliver godt gennemvarm, og får lyst til at blive i saunaen hele dagen!

En lille hyggekrog

Efter at have slappet af i det varme vand eller den behagelige, dampende sauna, kan det måske være rart lige at sidde i en krog med helt almindelig temperatur. Her kan du læse lidt blade eller bare samle tankerne. Der bliver serveret lidt frisk frugt, så du kan få dine vitamindepoter opfyldt til vinteren. Arndal Spa tilbyder også forskellige slags massage, og der vil helt sikkert være en behandling til netop dit behov. Det kan du læse mere om lige her.

Lidt ekstra selvforkælelse

Efter et besøg hos Arndal Spa er du igen klar til at møde byens larm, men inden du tager hjem skal du lige gå 100 meter hen til Peter Beier Chokolade. For 700 kroner pr. person får du både det mest afslappende besøg hos Arndal Spa og Afternoon Tea hos Peter Beier Chokolade. Jeg kan love dig for, at du ikke går mæt derfra. Med i prisen er også en kande te til de små lækre kager, chokolader og scones, men man kan også vælge blandt 22 forskellige slags varme chokolader med flødeskum. Det er virkelig et besøg værd!

Du kan læse mere om tilbudet på Arndal Spas hjemmeside, hvor du også finder meget mere info om de forskellige behandlinger. Det er virkelig, virkelig en lækker oplevelse, og også en rigtig god julegaveidé til en, du holder af!

I samme kategori

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides