Ti tips til næste tinderdate

Er du også ved at kløjes i kaffedates? Kaffedates med din tinderdate, der kommer oven i de ugentlige kaffemøder og den tarvelige tjære fra kontoret? Det er jeg.

Jeg vil for alt i verden gerne undgå mere café latte med endnu en tinderfyr. Flirten dør alligevel umiddelbart efter første date, fordi vi har snakket med hinanden i halvanden time. Man kan vitterligt kun tale så og så længe om vejr og byens festivaler.

Det er der jo heldigvis noget at gøre ved…

Måske bygger en succesfuld scoring på at skabe oplevelser fra første møde. God eller dårlig oplevelse – uanset hvad kan det blive en god historie. Og så kan I måske begge se igennem fingre med hvide løgne om højde og hinandens selfieskills.

Derfor har jeg lavet en liste over steder, du kan slæbe dine kommende matches med til. Måske får du mere succes end jeg på det københavnske kødmarked. Der er selvfølgelig aldrig scoregaranti, men så kan du se det som en guide til at halvere dit kaffeforbrug og se lidt mere af byen. Om ikke andet øger det dine chancer for en bedre historie, når dine forældre og lidt for satte vennepar spørger ind til dit singleliv. Selv tak.

Ti små tips til næste tinderdate

Dambos kæmper

Trænger I til luft fra stenbroen, eller har din tinderdate beskrevet sin kærlighed til de norske fjelde og tibetanske bjerge i sin bio? Uanset hvad, så har min landsmand fra Fyn, genbrugskunstneren Thomas Dambo, gemt 6 trolde i hovedstadens skove. Find dem før din scorings andet match! Se mere her

Comedy eller jazz med Bartof

Mit lokale vandhul er kendt for at kombinere brun stemning med charmerende livemusik eller skarpe jokes. Hvis din date virker lidt tør, eller – gud forbyde det – ikke kan lide jazz, kan du altid fokusere på underholdningen og gode historier fra stamgæsterne. Læs mere på deres hjemmeside.

Find flere steder med comedy og open mic i denne guide.

Mandagspoesi på La Fontaine

For de mere kulturbevidste typer byder Høxbroe indenfor til lidt mandagslyrik . Hvem siger, at mandag ikke kan være datedag? Om I ender med selv at fremføre lidt om livet på versefødder, eller I er lidt for udfordrede på humanismens elitesport, har I helt sikkert noget at tale om på date nr. 2. Se mere her.

Brætspil på Bastard

En sikker vinder i min bog må være brætspil. Det kræver dog, at din date ikke er en dårlig taber (eller vinder)… På den anden side er det måske fint at kende den side af den du dater, inden I bor sammen i dit kosteskab til 6000,- på Indre Nørrebro. Læs mere her.

Tipsy på Lundgren VIP

Hvis du vil øge dine chancer for lidt mere end et akavet kram på første date er et par gode glas vin og romantisk stemning en god start. Her er Lundgren VIP garant for dit udgangspunkt – så må du selv hive sejren helt hjem. Book bord og se menuen her.

Tour det bydel

Her kræves lidt mere fantasi fra din side, medmindre du vil bruge Visit Copenhagen’s bud. Men med en hovedstad, hvor halvdelen af indbyggerne er indvandret fra Jylland og de øvrige øer, er der god mulighed for at lege turist i egen by og vise dig som typen, der ved, hvor man bør hænge ud. Her kan jeg anbefale at bygge turen op efter berettermodellen (fri fortolkning).

Skovtur i parkerne

Okay, okay – jeg ved godt, at det kan være en kold fornøjelse uden for sommersæsonen. Men her i sensommeren, kan du fortsat finde nogle gode dage og jeg er sikker på det giver billige point, hvis du selv har arrangeret picnic.
I efteråret og foråret må du begrave dig i et fort af mors hjemmestrikkede og gamle vattæpper. Men se det lige for dig: din tinderdate og dig med varm kakao to go, gyldne træer og hyggelig slentren i Kongens Have. Det kan altså noget 😉

Kurbad for de modige

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke har modet! Men for alle de seje, der alligevel gerne vil jazze lidt op for charmen på en af de første dates, så lyder Frederiksberg Svømmehallens Kurbad altså som det lækreste! Og så dufter I begge mega godt bagefter. Læs mere her.

Valby Kino for de generte

Københavns hyggeligste biograf leverer altså virkelig. De kommer endda med tæpper til dig og din date, så der er plads til at putte til den nye yndlingsfilm. Og hvis I er rigtig heldige, har I hele salen for jer selv… Se spilletider her.

Dans dig tættere på din scoring

Ligesom enhver fugl synger med eget næb, danser enhver elefant også med fire venstrefødder – eller noget i den stil. Jeg er hvert fald ret sikker på, at det er fuldstændig ligemeget, om du kan danse. Det er sjovt og sundt, du får lov til at holde om dit match – OG I har en ret god historie til eftertiden.
Dans løs på fx Absalon, Café Globen, eller Kulturhuset Indre.

Så er der ikke så meget mere at skrive end god jagt!

Læs mere om at date i København

I samme kategori

smk
vesterbro
fitness 2
Poolen i Spectrum Wellness i København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
144A1538-1400x840-2
photo-1544213456-bc37cb97df74

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides