Du kan sikkert genkende det. Du følger nogle på Instagram, hvis profil er fyldt med lækre billeder fra et eller andet spisested i København. Hvis du vil tage din egen Instagram-konto til næste niveau, har vi samlet 10 spisesteder i København, du skal besøge.

1. Café Livingstone

Café Livingstone ved Søerne serverer både brunch, frokost og aftensmad. Caféen fremgår også på vores guide til 5 autentiske caféer. Du krydser af, hvad du vil have, så du kan helt selv styre, hvordan du vil have, at dit Insta-billede skal se ud 😉

Læs mere på hjemmesiden.

2. NOHO

På NOHO kan du nyde din mad under et loft fyldt med kirsebærblomster – der vil pynte på en hver Instagramprofil. Du kan både få brunch og frokost i dagstimerne og aftensmad og cocktails, når mørket falder på.

Læs mere på hjemmesiden.

3. Mahalle

På Mahalle kan du få libanesisk tapas anrettet i små søde skåle. Så hvis du vil give din profil et eksotisk look, skal du tage på Mahalle!

Læs mere på Facebook-siden.

4. Stempel bar & Kitchen

Nyd “Små bidder” på Stembel bar & Kitchen, der ligger på hjørnet af Enghave Plads og Istedgade. Caféen er rustikt indrettet og de små retter ser så fine ud på de rå borde. Vi har iøvrigt skrevet en anmeldelse af stedet.

Læs mere på hjemmesiden.

5. Hija De Sanches

Er du vil med mexikansk eller vil du have et farve-boost? Så tag på Hija De Sanchez og pynt din Instagram med tacos og pang-farver.

Læs mere på hjemmesiden.

6. Mad & Kaffe

Hos Mad & Kaffe kan du få et brunch-bræt efter eget valg. Nyd din mad i lækre omgivelser og fyld din Instagram-profil med billeder af delikate retter i små skåle.

Læs mere på hjemmesiden.

7. Bootleggers

Hvis du eller dine følgere er trætte af madbilleder, kan du tage på Bootleggers. Her kan du både få dunkel øl-stuestemning i stuen og gammel Københavner-stil og cocktails på 1.etagen!

Se mere på Facebooksiden.

8. Far’s dreng

På begge Far’s drengs restauranter kan du få en lækker brunch, der serveres på et bræt – med mindre du har en sød tand og vil have vaffel, så får du det på en tallerken ved siden af 😛 Klart en god kandidat til at tage et lækkert billede til Instagram.

Læs mere på hjemmesiden.


9. Rossopomodoro

Pizza, pizza, pizza. I Illum finder du Rossomomodoro på øverste etage, der serverer de lækreste pizzaer – blandt andet. Tag en tur til the roof top og nyd udsigten udover København og spis lækker mad.

Læs mere på hjemmesiden.

10. Bevar’s

Hvis du ikke har lyst til brunch skulle du spise frokost hos Bevar’s. Her kan du få smørrebrød serveret på runde spækbrædder, der ikke kun er godt for maven med også for øjet – og for din Instagram-profil 😉

Læs mere på hjemmesiden.