Madfestival

Madfestivalen “DinnerDays” er tilbage for 3. år i træk, hvor du kan få en kulinarisk oplevelse fra den 8. – 17. februar. Vinterferien kalder, det er koldt og mørkt. Men Dinnerdays har sørget for, at du kan stille din sult og tørst med et udvalg på over 100 restauranter. Et udpluk af deltagende restauranter er Madklubben, Søren K og 20A.

Konceptet

Det er et fast koncept, hvor du får en 3-retters menu for 210 kroner. Hvis du vil forkæle dig selv yderligere, koster menuen 400 kr.
Som indebærer enten en tur på Michelin restauranten 108, udsigt fra Axel Towers på Trio. Eller en tur på Gorilla med et hav af serveringer eller restaurant 108 med udsigt ud over kanalen.

DinnerDays er udsøgt koncept, som gør det muligt med et overskueligt budget at eksperimentere med nye retter og restaurationer. Som du ikke har givet dig i kast med før en ægte madoplevelse.  
Så i virkeligheden har man mulighed for at prøve mange forskellige resturanter til meget SU venlige priser.  
Det er i bund og grund et fremragende tilbud som vi varmt vil anbefale at benytte sig af. Både hvis du skal afsted med kæresten, familien eller vennerne. Det kan også varmt anbefales at starte byturen med et restaurant besøg.

Alle restauranter fastlægger deres egen menu. Så det eneste du skal gøre er blot at bestille din billet på www.Dinnerdays.com og medbringe godt selskab og sætte dig til bords. Der er en lang række af restauranter som tilbyder mange forskelligeartet oplevelser.

Hvis du fandt denne artikel relevant, så kan du evt. også læse mere om spændende mad her.