Der er ikke noget bedre end at varme sig på et glas gløgg efter en hel dag med julegaveshopping. Vi har fundet byens bedste steder til dig lige her.

Bastard Café

Nok en af Københavns hyggeligste cafeer; her kan du nemlig spille en brætspil. Hvis du kombinerer det med en glas gløgg så kan det ikke blive mere hyggeligt.

Hvor: Rådhusstræde 13

Bevar’s

På Bevar’s plejer de at servere hvid gløgg; dvs. den er lavet på hvidvin i stedet for rødvin. Det gør den lidt sødere og mindre sprittet. Så Bevar’s er stedet hvis du ikke er stor fan af de stærke gløgg.

Hvor: Ravnsborggade 10B

R Vinbar

Efter at have købt en masse julegaver og nydt jylelysene, så er R Vinbar go-to-stedet i indre by for gløgg. Deres gløgg har en god balance mellem alkoholen og det søde, som vil falde de i flestes smag.

Hvor: Gammel Mønt 14

Pixie

På hyggelige Bopa Plads ligger Pixie som er mindst lige så hyggelig. Her kan du få en kop med gløgg og et slag backgammon. Gløggen her har masser af müeslifyld.

Hvor: Løgstørgade 2

Fætter Fætter

Med en gløggekstrakt der har lagret siden oktober og en gløgg bygget med masser af peber, lakridsrod, nelliker og anis så er du sikret en gløgg med spark i. Fætter Fætter sælger gløgg fra og med den 1. december.

Hvor: Griffenfeldsgade 17