Billede: Matilde Digman

Find smagsløgene frem, for nu går det løs! Nørrebrogade kårer nemlig for tredje år i træk den bedste og mest smagfulde shawarma, der er at finde på den hipster prægede gade i København.

Cykler man turen fra Dronning Louises Bro og ned ad Nørrebrogade, vil noget af det første man lægger mærke til, være de utallige shawarmabarer der er placeret på hvert gadehjørne. De ligger side om side og tilbyder hver især deres udgave af den populære spise. Men hvilken er egentlig bedst? Og hvis smagsløg er kvalificerede nok til at afgøre det?

Smag på 10 mestres bud på den bedste shawarma

Svaret er dine. Du kan nemlig få æren af at være en af de 400 smagsdommere, der skal rundt og prøve de 10 mestres bud på, hvad der udgør den allerbedste shawarma på Nørrebrogade.

Alt du skal gøre er at aftente din stemmeseddel og spise dig igennem de mange smagsprøver, for derefter at afgive din endelige vurdering. Alt er selvfølgelig gratis da du – let’s face it – smager i en god sags tjeneste.

Der vil ud over de velduftende pladser være chill-out område, hvor Pladevennerne står for musikken og Maté-Maté forsøder tilværelsen med frisk og lækker iste. Du kan læse meget mere om deltagerne og selve arrangementet på Facebook.

Hvornår: Den 19. september kl.13.00-16.30