For enden af Amager Landevej ligger en perle. En perle som ikke alle kender til. Flyvergrillen hedder den grillbar der danner ramme om mange gode oplevelser for både store og små.

Siden 1972 har flyentusiaster og familier besøgt Flyvergrillen for at få en bøfsandwich, en omgang pølsemix eller en ribbensstegssandwich mens de overværede flyene lette og lande i Kastrup Lufthavn.

Husk kikkert når du skal på Flyvergrillen

Flyvergrillen og landingsbanerne på lufthavnens område er kun adskilt af et trådhegn og fra platformen over Flyvergrillen har man perfekt udsyn til de mange fly der har sin gang i lufthavnen. Man skal dele pladsen med fortrinsvis flyspottere der håber på at notere en ny flytype og familier med børn der er store nok til at synes at flyvemaskiner er enormt spændende.
Det kan være en god idé at medbringe en kikkert hvis man gerne vil helt tæt på.

En tur hertil er den perfekte aktivitet hvis man vil opleve noget lidt anerledes end man er vant til i København. Også selvom man måske ikke har den største interesse i fly, så er der alligevel et eller andet imponerende over de kæmpe maskiner der kan flyve.

Og hvis fly ikke er så spændende – så kan man være heldig at der er aktivitet på køreteknisk anlæg lige ved siden af hvor de unge mennesker helt sikkert når at fejle en gang eller to.

Flyvergrillen
Hverdage: 10.30 – 21.30
Lørdage: 10.30 – 20.00
Søndage: 10.30 – 21.00

Se mere på deres hjemmeside.