Guide til brunch i København

Kaffe, bagværk, æg, bacon, müsli og en vaffel med sirup til den søde tand. Der er ikke meget, der slår en god gang brunch, er der vel? I København findes der efterhånden et enormt udvalg af restauranter og caféer, der serverer den elskede morgen/formiddags-spise, og det kan være svært at finde ud af, hvor man får den bedste af slagsen.

Vi har derfor lavet guiden til dig, der gerne vil have et overskueligt overblik over de bedste brunch-steder i København. Der er noget for enhver smag: Hvad enten du er vegetar, fattig studerende eller luksus-dyr.

Hvor spiser du den bedste brunch i København? Tip os meget gerne på tip@tipkbh.dk

Læs også: 10 instagram-venlige spisesteder i København

Granola – hyggelig weekendbrunch

brunch københavn
Instagram: @granolacafe

Den hyggelige restaurant og café, Granola, er et kæmpe hit blandt københavnerne, når det kommer til en hyggelige weekendmorgen. I restaurantens hyggelige atmosfære kan du sætte tænderne i en let og luftig Pain au Chocolat, en mumset Egg Royale med laks eller gå “all-in” med deres morgenmadstellerken, som serveres over 2 severinger. Læs mere på deres hjemmeside.

Pris: 230 kr. for morgenmadstallerken
Adresse: Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C

Stefanos Mad og Kaffe – brunch du bliver mæt af

brunch københavn stefanos
Instagram: @stefanosmadogkaffe

For enden af Husumgade på hjørnet af Stefansgade midt på Nørrebro finder man den hyggelige, lille café Stefanos Mad og Kaffe. Her kan du både sidde inde i deres lille, hjemlige café eller udenfor på Stefansgade, hvis vejret er til det. Her kan du få klassisk brunch til gode priser. Deres retter koster mellem 20 – 39 kr, og du behøver ikke mere end 3 retter for at blive mæt! Hvis du skal stille den store sult, vil jeg maks anbefale 5 retter. Det er en dejlig brunch til gode priser.

Pris: 20-39 kr. pr ret
Adresse: Husumgade 50, 2200 København N

Wulff & Konstali – brunch i små anretninger

brunch København
Instagram: @wulffogkonstali

Hos yderst instagram-venlige Wulff og Konstali, der ligger flere steder i København, sammensættes din overdådige og velsmagende brunch-menu af ingen andre end dig selv! Her køres nemlig ”sætte-kryds”-konceptet, hvor du vælger enten 5 eller 7 af de 22 lækre, små retter. Vi kan tale varmt for stort set det hele – men du må ikke gå glip af deres birkesvaffel, croque monsieur eller smoothie bowl! Læs mere her.

Pris: 5 retter for 145 kr eller 7 retter for 175 kr.
Adresse: Sankt Hans Torv 30 på Nørrebro, Isafjordsgade 10 på Islands Brygge, Lergravsvej 57 på Amager og i Waterfront i Hellerup.

Sokkelund Café og Brasserie – den klassiske brunch

brunch København
Instagram: @sokkelund

Sokkelund er Frederiksbergs klassiske og lokale Brasserie fra 1994. Her er atmosfæren imødekommende og hyggelig, kvaliteten altid i top, og så indeholder menuen nogle af byens absolut bedste brunch-menuer og retter! Derudover serverer Sokkelund også brunch-drinks, champagne og friske juices til maden, så du kan få en lille buzz på til croissanten. Brunchmenuen fås også i en vegetarisk version. Læs mere her.

Pris: 319 kr. for brunchmenu inkl. juice. Retter fra 59 kr.
Adresse: Smallegade 36, 2000 Frederiksberg

Far’s Dreng – den omskiftelige brunch

brunch københavn
Instagram: @fars.dreng

Hos den hippe vin, mad og kaffebar-kæde, Far’s Dreng, ændrer morgenmadsmenuen sig ofte. Men intet ændrer sig så meget, at du ikke kan være sikker på en forrygende, instagram-venlig og lækker brunch når du slår vejen forbi en af deres restauranter. Vi taler gerne varmt for de hjemmelavede vafler med havtornssirup og bær, deres bananbrød med mascarpone og pistacie samt Sønnikes Signaturret, der består af ristet rugbrød med avocado og tomat samt økologisk vesterhavsost og spejlæg. Læs mere her.

Pris: 150 kr. for brunchtallerken. Retter fra 35 kr.
Adresse: Ny Adelgade 71, 1104 København K; Rosengården 12, 1174 København K & Islands Brygge 79A, 2300 København S.

Café Livingstone – den nytænkende brunch

brunch københavn
Instagram: @cafelivingstone

Skal du starte dagen på den bedste måde, skal du helt klart starte den hos Café Livingstone! Her kan du indtage en lækker, nytænkende og moderne brunch á 5 eller 7 retter til udsigten af Søerne i København. Konceptet er ”kryds-af”-brunch, hvor du selv vælger din menu – du kan blandt andet sætte tænderne i squashpandekager med krydret ricottacreme, french toast med vaniljeskum og hasselnøddegranola eller ristet bacon med stegte champignoner og grønkål. Se hele menuen her.

Pris: 5 retter for 149 kr eller 7 retter for 179 kr
Adresse: Sortedam Dossering 81, 2100 København Ø

Mad og Kaffe – sammensæt selv din brunch-menu

brunch københavn
Instagram: @madogkaffe

De fleste københavnere har efterhånden fået øjnene op for den fantastiske brunch-pusher Mad og Kaffe. Her er kvalitet, smag og gode råvarer i højsædet og de fleste af retterne er helt og aldeles økologiske. Mad og Kaffe har også taget det populære ”kryds af”-koncept i brug – så hér bestemmer og sammensætter du også helt selv menuen. Vælg mellem blandt andet kyllingenuggets, citron- og birkeskage, varmrøget lakserilette og melonsalat. Læs mere og se hele menuen her.

Pris: 3 retter for 105 kr., 5 retter for 145 kr. eller 7 retter for 175 kr.
Adresse: Sønder Boulevard 68, 1720 København V, Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg og Tyrolsgade 6, 2300 København S.

Ø12 – den eftertragtede brunch

brunch københavn
Instagram: @o12cph

Ø12 er endnu et eftertragtet brunch-spot i København! Her redefinerer de den klassiske brunch med smukke retter af højeste kvalitet. Det er ikke muligt at booke bord, og du skal derfor være heldig for at få en plads i weekenden på den populære café. De har et bredt udvalg af retter, og hvis du er ekstra sulten, kan du enten prøve deres Morgentallerken eller Ø12 Tallerken. Læs mere her.

Pris: 115 kr. for Morgentallerken eller 195 kr. for Ø12 Tallerken. Retter fra 75 kr.
Adresse: Øster Farimagsgade 12b, 2100 København Ø

Baryl – den farverige og veganske brunch

brunch København
Instagram: @baryl

Spiser du også lidt med øjnene – så skal du tage forbi fantastiske Baryl til en gang brunch. Hér er der fokus på råvarer, håndværk og økologi, men især på de smukke og farverige anretninger! Smag på Morgen Baryl, Den Sultne Blogger, Avocado-maden eller Banditten. Er du til det grønne, veganske køkken, vil du elske Baryl: Her er det nemlig muligt at få vegansk cheesecake, risifrutti, sandwich eller en vegansk ‘bloggertallerken’. Læs mere på deres hjemmeside.

Pris: Retter fra 50 kr. til 159 kr.
Adresse: Århusgade 78, 2100 København Ø & Holger Danskes Vej 64, 2000 Frederiksberg

Café Bopa – budgetvenlig morgenbuffet

brunch københavn
Instagram: @cafebopa

Vil du undgå at få ondt i pengepungen, men stadig nyde en god brunch? Hos Cafe Bopa midt på hyggelige Bopa Plads kan du få morgenbuffet til bare 65 kr. i hverdagene! Er du mere til brunch i weekenderne, kan du også få brunchtallerken og anretninger hver dag fra kl. 10-16, der adskiller sig fra mange af de andre københavnske brunch-steder. Du kan blandt andet få en tallerken med croissant med skinke, koldskål og en bolle med gammel knas. Læs mere her.

Pris: 65 kr. for morgenbuffet. Retter fra 45 til 169 kr.
Adresse: Bopa Plads, Løgstørgade 8, 2100 København Ø

Café Pixie – det hyggelige brunch sted

Café Pixie brunch københavn
Instagram: @cafepixie

Lige ved siden af Café Bopa finder du Café Pixie, som udover at være et enormt hyggeligt drinks-sted også serverer forrygende morgenmad og brunch til gode priser. Vælg mellem de velsmagende retter som blandt andet lyder på avokadomad med hjemmebragt rugbrød og basilikums-mayonnaise, baguette med gammel knas-ost og rabarberkompot eller en ‘Lidt af det hele’ med ja, lidt af alt det gode! Læs mere på deres hjemmeside.

Pris: Retter fra 35 kr. til 145 kr.
Adresse: Løgstørgade 2, 2100 København Ø

Hotel Manon Les Suites – Københavns bedste brunch-buffet

brunch københavn
Instagram: @guldsmedenhotels

På toppen af København disker Hotel Manon Les Suites hver eneste dag op med en  velsmagende og overdådig morgenmadsbuffet. Den er (som alt andet på hotellet) 100 % økologisk og lækker! Buffeten, der blandt andet byder på laks, blødkogte æg og hjemmelavet granola, har også mange veganske alternativer som blandt andet chiagrød, hjemmelavede veganske croissanter og hindbærsnitter. Du behøver ikke være gæst på hotellet for at nyde deres morgenmad! Læs mere her.

Pris: 325 kr. pr. person (275 kr. ved forudbestilling)
Adresse: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V

Nimb Brasserie – den luksuriøse brunch

Nimb københavn brunch
Instagram: @nimbcopenhagen

Nimb brasserie er et af de liiidt smådyre steder at nyde sin brunch – men kvaliteten og oplevelsen er helt sikkert også derefter! Hver weekend kan du nyde en helt vidunderlig og luksuriøs brunch bestående af tallerkenanretninger i 3 serveringer, der deles af alle ved bordet. I de hyggelige og smukke omgivelser bliver du blandt andet forkælet med charcuteri, hjemmebagt brød og wienerkager, 4 lune retter og søde sager fra Cakenhagen – derudover får du dejlig kaffe eller te, økologisk juice, lemonade samt et glas Nimb Blanc de Blancs. Worth it! Læs mere her.

Pris: 495 kr. inkl. drikkevarer
Adresse: Bernstorffsgade 5, 1577 København V

Læs også: De bedste donuts i København

I samme kategori

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
chamoi

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
arbejderm

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides