Er du en af de få mennesker, der absolut ikke kan lide smagen af chokolade? Så behøver du ikke læse videre. MEN hvis du ligesom mig er chocoholic, så er det bare med at købe en billet til chokoladefestival i TAP1 den 29. februar og 1. marts.

Lækre flødeboller med marcipanbund fra Social Foodies

TAP1 vrimler lige om lidt med chokoladeelskere og udstillere, der til dagligt producerer (og nok også spiser) chokolade. Du kan gå på opdagelse på workshops og demokøkkenet, hvor du blandt andet selv kan lære at knække koden med temperering, så chokoladen får det helt rigtige knæk.

Værktøj lavet i chokolade. Man kan virkelig ikke se, at det ikke er ægte værktøj!

Ved køb af en billet får du udleveret 6 poletter, som du kan ombytte til mange forskellige slags smagsprøver. Du kan tilkøbe flere poletter, så du kan smage løs på det hele, Skylder du nogen et påskeæg – eller måske ved du allerede, at du er vildt dårlig til at gætte gækkebreve, kan du købe lækre påskechokolader med mange slags fyld.

Odense Marcipan viser deres nemme måde at lave påskeæg på, som også kan laves hjemme.

Programmet for weekenden byder på gode fifs om temperering af chokolade, Odense Marcipan der viser produktionen af lækre marcipanpåskeæg, og historier om kakao i Costa Rica. Og så selvfølgelig masser af smagsprøver!

Du kan læse mere om festivalen på Chokoladeselskabets hjemmeside, så du kan planlægge hvilke foredrag eller workshops du skal se eller deltage i.

Social Foodies laver smagsprøver. Her toppes med kokos.

Billetter kan købes lige her eller i døren.

Bemærk at hvis du tør begive dig ud på en cykeltur (som jeg tidligere har skrevet om, hvorfor du måske ikke tør), er det klart den letteste måde at komme dertil på!