Der er med tiden dukket flere og flere burgerrestauranter, -boder og -cafeer op i det københavnske bybillede. Det kan derfor være svært at finde rundt i, hvilke der egentlig indtager toplisterne. Derfor har vi på tipKBH gjort det en hel del nemmere og lavet ’Den ultimative burgerguide’ – god fornøjelse og velbekommen!

Gasoline Grill

Udnævnt af Bloomberg som én af de bedste burgere i verden, så kan vi ikke undgå at nævne Gasoline Grill. Den er meget populær og bliver (næsten) hver dag udsolgt. Så kom tidligt hvis du ikke vil gå forgæves. Som navnet indikerer så er stedet en funktionel tankstation; noget som giver stedet en amerikansk følelse. Du kan vælge mellem 4 slags burgere (inkl. vegetarburger) og dertilhørende fries.

Se mere på deres Facebookside.

YOBURGER

Nok den bedste vegetarbruger i København. De tager en portobello svamp, putter ost ind i midten, panerer den og friturersteger den. OMG YES! For kødspiserne er der 2 forskellige burgere at vælge imellem. Der er ikke mange siddepladser, så du kan enten vælge det som takeaway eller til levering.

Læs mere på deres hjemmeside.

Tommi’s Burger Joint

Med en placering i Kødbyen og en popularitet der siger spar-to, befinder Tommi’s Burger Joint sig også på listen, over steder der er værd at lægge et visit forbi. Burgeren kommer i en klassisk flet-kurv, og heller ikke her går man fejl af smagsoplevelsen. På menukortet finder man tre forskellige burgere (inkl. vegetarburger) og en børneburger, de bedste sweet potato fries, Københavns største udvalg af hot sauce og milkshakes.

Se mere på deres hjemmeside.

Jagger

Jagger er et forholdsvist nyt burgersted og som noget eksklusivt, så kan du få cocktails og frozen daiquiris til din burger. Resten af menukortet er meget amerikansk: mac-and-cheese, sundaes, hotwings, coleslaw, shakes og selvfølgelig burgers. De har et stor udvalg og også noget for vegetarene.

Læs mere her.

Grillen

Grillen er en klassisker i København. De har 7 forskellige burgere (inkl. vegetarvariant) og tilbehøret består af ziggy, curly eller grove fritter og dippene kommer i fire forskellige slags. Derudover – hvis man da kan klemme mere ned – kan man bestille en milkshake lavet på Ben og Jerrys berømte is. De har restauranter på Nørrebro, Vesterbro, Christianshavn og Amagerbro.

Se Grillens menu på deres hjemmeside.

Sliders

Sliders er miniburgers og har én klar fordel: Du kan spise flere forskellige burgere uden at blive overmæt. Enten kan du bestille enkelte burgere eller en menu af 3 burgere og pommes frites. De formår at lave en burger, der er både snasket og til at spise med fingrene – hvilket jo er essentielt for en god burger.

Du kan læse mere om Sliders her.

Greasy Spoon

Hvis man er fortaler for de amerikanske diner inspirerede køkkener og deres dertilhørende fedtede burgere og milkshakes, så er Greasy Spoon et must-try. Deres menukort er selvfølgelig præget af de klassiske burgere med ost, pickles og forskellige former for dip til pomfritterne. Dertil kan man prøve en af deres mange milkshakes, som byder på alt fra jordbær til Oreo og Appel Pie smag.


Book bord på Greasy Spoon på deres hjemmeside.