Billetsalget er i fuld gang til DinnerBookings årlige event – Spis & Støt. Her får du på udvalgte restauranter muligheden for at spise en tre-retters menu til 250 kr. i en god sags tjeneste – nemlig med det formål at samle ind til kræftramte børn.

50 kr af billetprisen går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Tyg dig til god samvittighed på nogle af byens bedste spisesteder. Her får du vores bud på tre udvalgte favoritter.

SALT

Elegante restaurant SALT med den smukke udsigt over havnepromonaden byder med deres tre-retters på alt godt fra havet tilsat et moderne nordisk twist. Glæd dig til taskekrabbe med æggeblomme og sommerkål, stegt kulmule med ægte sauce og en is lavet på grønne ærter. Læs mere om menuen her.

Hvor?
SALT bar & restaurant
Toldbodsgade 24-28
1253 København

Koefoed

Tag med et smut til solskinsøen Bornholm, når restaurant Koefoed disker op med tre veloplagte og klassiske serveringer – inddelt i en frokost og aftenmenu. Frokosten byder på variationer af smørrebrød – sild og roastbeef – efterfulgt af en rabarbersorbet med solskærm og cookie-dough. Kommer du forbi til aften, er der rimmet helleflynder og kalveculotte på menuen. Læs mere om restauranten her.

Hvor?
Koefoed
Landgreven 3
1301 København

LÊLÊ Street Kitchen

Sharing is caring er filosofien bag LÊLÊs menu til Spis & Støt. Her har du mulighed for at opleve en række delevenlige små serveringer med masser af knald på farver og smag. Menuen står bl.a. på wontons med kalkun og krabbe, spicy okseragout og en fyldig chokoladeganache. Se hele menuen her.

Hvor?
LÊLÊ Street Kitchen
Vesterbrogade 40
1620 København V