Vi elsker pizza her på redaktionen og Frankies er et godt bud på en af byens bedste pizzaer i øjeblikket. Det er samtidig det oplagte valg til både, at pleje tømmermændende, starte festen eller måske en stille og rolig aften med familien, vennerne eller kæresten?
Frankies er som nogle af jer ved en del af Madklubben og der udvides løbende med nye Restauranter. I denne artikel vil vi forsøge at give jer et indblik i Frankies verden i København.

Konceptet

Et univers i skrigende pink, crust dip og pizzaer som Notourious P.I.G, Steak & Bearnaise og Honolulu har Frankies vundet danskernes pizza-hjerter på rekordtid og ikke mindst vores her på redaktionen.
Frankies er stedet, uanset om formålet er en hyggelig oplevelse på en helt normal hverdagsaften eller en imponerende night out, der hurtigt kan piftes op med en lang række kander af cocktails, vin & øl og italienske smagsoplevelser. Indretningen i Frankies restauranter bære præg af pizzaerne – Det er funky og farverigt. Fælles for alle stederne er, at de altid har en helt unik location, som kan danne de perfekte rammer om dit næste event eller næste tur i byen.

Billede fra Frankies

Frankies Frederiksberg

På hjørnet af Frederiksberg Alle og Allegade ligger restauranten som har plads til 150 personer inde og 200 ude og den er indrettet, så du let kan booke dele af restauranten til din næste begivenhed. Det unikke legerum gør stedet oplagt til arrangementer med børn fx. en børnefødselsdag hvis du vil slippe for bøvlet selv.

Frankies Grønnegade

I hjertet af København, et halvlangt stenkast fra Kongens Nytorv, finder du Restauranten som ligger i en af de smukkeste københavnerejendomme og som er opdelt i to etager. Det betyder, at du har mulighed for at booke en etage eller hele restauranten til dit arrangement hvis det skulle være nødvendigt. Så der er rig mulighed for at invitere hele venneflokken på en god omgang pizza.

Frankies Østerbro

I den smukkeste Art Deco-bygning, lige ved Østerbro Stadion, finder du Frankies Østerbro. Den to etager smukke bygning er indrettet, så du nemt kan booke dele eller hele restauranten til din  næste begivenhed. Absolut et besøg værd.

Billede fra Frankies

Frankies Torvehallerne

Lige ved Københavns madmekka, Torvehallerne, finder du Frankies Torvehallerne i den smukkeste hjørneejendom, med udsigt ud over Israels Plads. De store glasvinduer kan åbnes om sommeren, så det pulserende liv fra pladsen bliver en del af restauranten, der ligger blot to minutter fra Nørreport.

Frankies Nørrebro

Med direkte udsigt ud over Søerne i København har Frankies Nørrebro en helt unik placering i København. Restauranten er indrettet, så du nemt kan booke hele eller dele af restauranten. Det er dog også muligt at nyde en intim middag for to hvis det skulle være aktuelt!

Frankies Strøget

På 1. sal i en af Københavns mest ikoniske hjørnejendomme finder du Frankies Strøget. Restauranten er den største i Frankies-familien, og har udsigt ud over det smukke Nytorv i København. Den fleksible indretning gør restauranten ideel til private begivenheder, hvor du booker dele af restauranten.

Fælles for alle restauranter er den gode og glade stemning. Som passer til enhver lejlighed. Så absolut en anbefaling herfra.

I kan evt. læse meget mere om Frankies og bestille bord her.
Eller læse vores artikel om en af madklubbens barer hvis festen nu fortsætter her.