Unicorns & Rainbows åbner i Kongens have

Er man til pink pop, glitter og sweet kisses, så er Unicorns & Rainbows i København et absolut must see. Nu åbner de en ny iscafe i Kongens Have og er klar til at introducere en helt ny pink edition til sommerens isoplevelser i København.

Magien blomstrer i Kongens Have. Unicorns & Rainbows, der er kendt for deres gennemførte lyserøde univers med smukt, stylede økologisk is og smagfulde marengskys, er nemlig klar til at kaste glimmer over haven og dens mange gæster, når de åbner en ny iscafe i denne uge. Indenfor venter en eventyrlig oplevelse, som med garanti sender både øjnene og smagssansen afsted på en lyserød sky.

Eventyrlig isoplevelse og lyserøde bobler

I Unicorns & Rainbows nye iscafe serveres der pink vaffelis, stylet med de fineste håndlavede marengskys, macarons, flødeboller, blomster og guf med hindbær, mynte/lime og citron. Et Instagram moment med små mesterværker, just waiting to happen. For at fuldende setup’et kan du købe iskolde, lyserøde bobler, som du kan tage med ind i haven sammen med din perfekt, stylede is.

Alt i cafeen er af højeste kvalitet og nøje udvalgt efter unicorn-standard. Smagen i isen og hvert eneste kys er nøje tilrettelagt, så det ser ikke kun eventyrligt ud – det smager også fantastisk. Unicorns & Rainbows egen konditor eksperimenterer med spændende eksotiske smage og kombinationer, der overrasker og giver en unik smagsoplevelse. Designet til at få dig til at føle dig som en prinsesse – både indeni og udenpå.

Unicorns & Rainbows
Foto: Unicorns & Rainbows

Flødeboller i alle regnbuens farver

I montrerne kommer søde fristelser. Som noget helt nyt kan man nu også få de fineste håndlavede konditor-flødeboller i alle regnbuens pastelfarver i cafeen. De smukke farverige smagsbomber er overtrukket med den lækreste chokolade, drysset med guld og fås med mynte og lime, passion og ikke mindst i en forfriskende let summer edition med hindbær, jordbær og rabarber. Hver farve er en ny smagsoplevelse – så man bliver næsten nødt til at prøve dem alle.  

Unicorns & Rainbows åbnede sidste sommer deres lyserøde cafe i Studiestræde, der hurtigt blev et hit og en attraktion i København for mennesker med en forkærlighed for enhjørninge og ikke mindst det stylede girly univers. Med den nye location i Kongens Have, er Unicorns & Rainbows kommet i det helt rette eventyrlige element og håbet er at give alle besøgende et ekstra drys magi med på vejen. Her kan du se vores tidligere anmeldelse derfra.

Unicorns & Rainbows Kongens Have åbner onsdag d. 1. juli. Du finder caféen i en af havens små fantastiske pavilloner på Kronprinsessegade nr. 7.
Læs mere om Unicorns & Rainbows på deres hjemmeside eller på Instagram @sweetunicornkiss.
Husk også at brug #tipkbh, hvis du uploader et billede med en af deres magiske is.

I samme kategori

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover2
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides