Guide: 5 aktive barer i København

Du vil gerne have øl eller andet at drikke, men du gider ikke sidde rundt om et bord på en halv-skummel bar, hvor røgen hænger tungere i lokalet end sovsen på din bedstemors kartofler. Og I for 5. weekend i træk spiller terninger mens stamkunderne smider penge i jukeboksen fordi de vil høre Shubberne.
Her er der 5 bud på steder, hvor du enten kan vise dine fysiske egenskaber frem eller gøre brug af de små grå i hovedet og duellere imod vennerne.

BIP BIP BAR

Bringer en tilbage i tiden til dengang, hvor alle grillbarer med respekt for sig selv havde en spillemaskine stående i hjørnet, hvor man kunne få et spil eller to inden ens pølsemix blev færdig.
Her er der samlet al verdens forskellige arkadespil, hvor du kan komme og spille nogle af de spil, du spillede som barn, eller finde nyt guld i blandt de mange gamle maskiner.
Du skal måske have slået hul på sparegrisen og fundet sølvmønterne frem. Spillene koster mellem 2-5kr. Og så skal du ellers lade din barnlige side komme frem. Og en vigtig detalje: Der kan købes toasts.

Hvor: Wesselsgade 4
Læs mere: På Bip Bip Bars hjemmeside.

Dupong Bar

Bordtennis er i højsædet herinde. Der spilles rundt om bordet, hvor du har mulighed for at spille imod vennerne men også give de andre gæster i baren tørre tæsk. Eller måske få dem.
Men der er rig mulighed for at være med. Der er ikke noget krav om niveau, og man kan låne bat i baren. Så man skal bare møde op og være klar til at slå lidt til en bordtennisbold imens man hygger sig.
Og så er der happy hour hver onsdag og torsdag indtil midnat.

Hvor: Griffenfeldsgade 52
Læs mere: På Dupong Bars hjemmeside.

Petanque bar

Få din indre franskmand frem, imens du leger med kuglerne! På Petanque bar er der mulighed for at spille en solid omgang petanque imod vennerne. Der er kugler og baner til dig og vennerne, men det anbefales at bestille bane i forvejen, da der kan være fuldt booket. Men ellers skal man bare sørge for, at have sigtekornet indstillet ordentligt, ellers kan der købes sigtevand i baren.
Der er mulighed for at fylde depoterne op, da der serveres mad.

Hvor: Adelgade 5-7
Læs mere: På Petanqur Bars hjemmesiden.

Bastard Café

Er man ikke den aktive type men gerne vil udfordre venner og familie i spil, så er Bastard Café stedet for dig. Her er der rig mulighed for at finde et eller flere spil, som du kan spille imod vennerne. Hylderne er spækket med al verdens spil. Der er spil i alle genre og det er bare at slå sig løs i mulighederne. Nogle af spillene kan spilles gratis, mens andre koster penge for at spille.
Hvis man ikke har nogen at spille med, kan man også sagtens komme forbi da der er skilte, som markere hvis der er plads til flere spillere ved bordet.

Hvor: Rådhusstræde 13
Læs mere: På Bastars Cafés hjemmeside.

Pub & Sport

Sports bar ind til benet. Her er der rig mulighed for at se en hulens masse sport på de utallige stor- og fladskærme som pryder barens vægge. Men udover man kan se andre svede har stedet flere billardborde, bordfodbold, dart osv. Så der er masser af muligheder for, at give den gas imod venner i et utal af spil, imens man med et halvt øje kan holde øje med et par fodboldkampe i baggrunden på tv eller storskærm.

Hvor: Vester Voldgade 7
Læs mere: På Pub og Sports hjemmeside.

I samme kategori

ice
fars-1
Spisesteder nye
Påskefrokost i København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

nyboder-1
Sk%C3%A6rmbillede-2017-10-22-kl.-10.58.43
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash
093ec459-4ee5-4b24-8d9e-7057eb1b60d0
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

ice
fars-1
Spisesteder nye
Påskefrokost i København

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides