Selvom Københavns restauranter endnu engang er blevet nødt til at lukke for servering, tilbyder mange restauranter stadig take away. Ligesom at der er mange gode restauranter i København, er der også mange gode take away steder. Uanset om du skal fejre en speciel begivenhed eller bare ikke orker at lave mad en tirsdag aften, bør du her kunne finde take away til enhver smag. Da København har så mange forskellige take away restauranter, kan det være svært at overskue. Derfor kommer vi her med 5 forskellige forslag til gode take away steder i København.

Ramen to Biiru

Take-away
Ramen fra Ramen to Biiru

De seneste år er den japanske nudelsuppe, ramen, blevet mere og mere populær. Dette ses på blandt andet via de mange nye ramen steder, som er åbnet i København. Men selvom, der er åbnet mange nye ramen restauranter, er Ramen to Biiru stadig et af Københavns bedste ramen steder. Ramen to Biiru formår at lave super lækker ramen samtidig med at du får et autentisk indblik i japansk kultur.

Ramen to Biiru er blevet enormt populært, og normalt skal man komme i god tid bare for at få et sted at sidde. Men pga. Corona tilbyder restauranten kun take away. Så hvis du en dag har lyst til ramen, bør du helt sikkert overveje at bestille take away fra Ramen to Biiru.

Hjemmeside: http://ramentobiiru.dk/norrebro/

Åbningstider:
Kl. 12-22 alle dage (køkkenet lukker kl. 21)

Wokshop

Nudelret fra Wokshop

Wokshops mange restauranter er du sikker på altid at få et lækkert autentisk thailandsk måltid. Omdrejningspunktet for Wokshops koncept er at servere autentisk mad, som er lavet på friske råvarer fra Danmark og Thailand. I thailandsk kultur er middage et socialt samlingspunkt, som samler folk. Så uanset om du er til spicy karry retter eller sprøde forårsruller, kan du finde det hos Wokshop.

Så selvom du ikke kan besøge en af Wokshops restauranter i København, er det stadig oplagt at bestille take away fra Wokshop, når du skal hygge dig med venner eller familie.

Hjemmeside: https://www.wokshop.dk/

Åbningstider:
Søndag - Torsdag: Kl. 11.30 - 21
Fredag & Lørdag: Kl. 11.30 - 22

Fabro

Take-away København
Pasta fra Fabro

Elsker du italienske pastaretter? Så er Fabro lige stedet for dig! Fabro er et hyggeligt lille italiensk spisested, som ligger i indre by. Her serverer de nogle af de mest klassiske italienske pastaretter som fx carbonara eller amatriciana. Udover de lækre pastaretter, kan du hos Fabro også bestille andre italienske klassikere som fx stracciatella eller tiramisu.

Så hvis du en dag oplever stærke pasta cravings, vil det være oplagt at hente take away fra Fabro.

Hjemmeside: https://www.fabropasta.dk/

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: Kl. 15 - 22,
Fredag & Lørdag: Kl. 12 - 22
Søndag: Lukket


Aamanns

Take-away København
Æggemad med rejser fra Aamanns

Hos Aamanns kan du bl.a. finde mange af de traditionelle danske klassikere med fx sild eller hønsesalat. Da Aamanns fokuserer meget på at bruge friske råvarer, betyder det også at menuen ofte vil afspejle årstiden. Kvaliteten hos Aamanns er altid høj, hvilket bl.a. Har ført til at Aamanns er nævnt i michelin-guiden. Så hvis du elsker smørrebrød, så er Aamans helt klart et besøg værd!

Hjemmeside: https://aamanns.dk/

Åbningstider:
Mandag - Søndag: Kl. 11.00 - 20.00

Gasoline Grill

Take-away
Gasoline Grills burger og pommes fritter

Gasoline Grill er et af Københavns mest populære burger steder! Faktisk er Gasoline Grill så populært, at har udsolgt (næsten) hver dag. Noget der er særligt lækkert ved Gasoline Grill er, at de hver dag selv hakker deres kød. Derfor kan du hos Gasoline Grill altid være sikker på at få en 100% frisk burger. Skulle du ikke være så meget til kød, så frygt ej - hos Gasoline Grill serverer de også en virkelig god veggie burger.

Gasoline Grill er faktisk så godt, at de også er med i vores guide til Københavns bedste burger, som bestemt er et kig værd, hvis dit hjerte banker for en god burger.

Hjemmeside: https://www.gasolinegrill.com/

Åbningstider:
Mandag - Søndag: Kl. 11 - Udsolgt