Guide: Julefrokost i København 2020

Selvom der er mange ting, der enten er aflyst, udskudt eller anderledes i det herrens år 2020, er der én ting vi kan være sikre på: Julen er på vej. Det samme er julefrokosterne! Og dem kan man – gudskelov – godt stadig holde. Med måde selvfølgelig. Og lidt mindre snaps og dans på bordene.

Aldrig har vi nogensinde haft mere brug for hyggelige stunder med god mad og drikke i selskab med dem vi holder af. Om det er kollegerne, familien eller vennerne – julefrokosten kan stadig lade sig gøre i det små. Og skal det så ikke bare være nemt, lækkert og lige til at gå til? Sådan en aften har vi vidst alle fortjent i år!

Der er fantastiske, unikke og velsmagende muligheder både for jer, der ønsker at holde julefrokosten ude, for jer, der gerne vil holde den privat i hjemmet eller på arbejdet – og også for jer, der vil gøre noget særligt ud af arrangementet. Om man er til det traditionelle danske julebord, det nytænkende og anderledes, det vegetariske, veganske eller ekstra coronavenlige: Der er noget for alle!

Hér får I tipKBH’s store, corona-venlige guide til julefrokosten anno 2020.

HUSK afstand, håndsprit og mundbindene (find flotte og effektive mundbind her) når I står op – og hold jer orienteret og opdateret på myndighedernes seneste retningslinjer hér.

Aamanns

Hold julefrokosten ude: 6 fantastiske restauranter

Gør det nemt for jer selv og overlad planlægning, oppyntning, madlavning og opvask til nogle andre, når I skal holde årets julefrokost! Disse 6 københavnske restauranter er kendt for at gøre noget helt særligt ud af julefrokosten – så hvorfor bakse med det selv?
Læs vores guide her

Hold julefrokosten privat: 5 bud på god jule-catering

Vil du gerne holde årets julefrokost i private rammer, men skal det bare være nemt, overskueligt og vigtigst af alt: overdrevet lækkert? Der findes et væld af fantastiske catering-tilbud i København med julemenuer, der går lige i (jule)hjertet!
Læs vores guide her

Den begivenhedsrige julefrokost: Gør noget særligt

Skal julefrokosten i år være noget helt særligt – så kan I heldigvis stadig arrangere en dag eller aften med tanke på både fest, farver og corona-sikkerhed. Julefrokosten behøver nemlig ikke kun være mad, snaps og øl – den kan også indeholde en oplevelse eller aktivitet, som vil gøre aftenen til én I sent vil glemme!
Læs vores guide her

I samme kategori

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Påskefrokost i København
gaza
cover-2
fars-1

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides