Julen står for døren og det gør julefrokosterne også. Det store kolde bord skal fortæres – lige så skal det varme bord og snapsen skal holdes iskold.

Men det er langt fra alle, der synes det er lige så sjovt at arrangere en julefrokost, som det er at deltage i den. Sådan har undertegnede det i hvert fald.

Derfor giver vi dig her fire bud på forskellige julefrokoster i byen. Det eneste du skal gøre her, er at møde op. Maden er lavet, baren er åben og oprydningen sørges der også for. Samtidig er det arrangementer hvor man ikke er alene hele aftenen. Man er nemlig en del af en større fest, med mange små selskaber.

Så hvis du skal arrangere julefrokost med gutterne/gutinderne eller jobbet – så er her den nemme vej!

Julefrokost i kirken

Arrangementet der næsten er blevet en tradition: Restaurant Köd holder julefrokost i Skt. Nikolai Kirken i indre København. Kirkens unikke rammer omdannes til en fest gennem hele november og december med 3-retters julefrokost, øl, vin, vand og et flot line-up af DJs og artister.
Læs meget mere om julefrokosten i kirken her. (Pris 495,-)

Julefrokost i Wallmans

4-retters julemenu. Storslået show. Københavns største natklub.
Hvis du tændes af ovenstående ord, så er Cirkusbygningen lige noget for dig. Op til 1000 gæster, underholdning på alle leder og kanter i salen og natklub efter showet er hvad Wallmans byder på.
Læs alt om julefrokost hos Wallmans lige her. (Priser fra 599,-)

Julefrokost på Admiral Hotel

Du kender måske hotellet på det ydre og på beliggenheden som nabo til Skuespilhuset. Admiral Hotel er i sig selv særlig og flot! Nu kan du kigge indenfor til en hyggelig aften i de unikke rammer til ‘Snowball 2016’. Der er julefrokostbuffet, live musik, vin og til at lukke ballet, en DJ.
Læs det hele om julefrokosten her. (Priser fra 995,-)

Julefrokost til vands

Måske vil i prøve noget nyt? Hvorfor ikke stikke til søs og opleve festen på gyngende grund?
DFDS inviterer endnu engang til julefest hvor der ikke er langt fra bordet til køjen – selv de mest forsnapsede kan være med her. Mad, drikke, livemusik, dans og alt hvad der ellers kan tænkes, klarer personalet på Oslo båden. Du skal bare pakke en lille taske, stige ombord og nyde festen.
Læs om julefrokost på Oslobåden her. (Fra 1.549,-)