Keyser Social åbner restaurant med asiatiske specialiteter

Nu er der endelig kommet gang i de Københavnske restauranter igen, hvilket vi er mange der har set frem til. DiningSix kommer endda til at forkæle os med endnu en restaurant åbning, som I godt kan glæde jer til.

Restauranten kalder de Keyser Social, hvor du kan få alt det bedste fra det asiatiske køkken. De åbner restauranten d. 28. maj på Frederiksborggade 20, lige ved Nørreport.

Teamet bag Keyser Soical

Keyser Social bliver en del af den store restaurantkæde DiningSix, som også står bag restaurant Köd og Basso.

Det bliver Kristian Johann Valentin og Daniel Olsen, der kommer til at styrer Keyser Social. De har stor erfaring indenfor restaurantions branchen, hvor de bl.a. har været med til at åbne Lolly, der må siges at være et af de mest vellykkede restauranter med eksklusive Thailandske retter.

Konceptet med Keyser Social

Konceptet bliver social dining med 10 eller 13 retter. Dette har DiningSix haft stor succes med ved Basso, hvor man har specialiseret sig i det italienske køkken. Men ved Keyser Social vil der i stedet være fokus på de asiatiske specialiteter. Så konceptet er kendt, men alligevel bliver der en verden til forskel på de 2 restauranter.

Kristian Valentin siger “Vi ser meget frem til denne åbning, hvor vi får mulighed for at udforske hele det asiatiske køkken.

De fleste asiatisk inspireret restauranter, har fokus på enten thai, vietnamesisk eller noget helt tredje. I modsætning til det, vil vi nøje udvælge det bedste fra hele Asien”.

Det bliver både drikkevare og alle retter, der skal være med til at give en helhedsoplevelse fra det asistiske køkken på en aften.

Keyser Social

Åbningstilbud

“Vi har valgt at udskyde åbningen til den 28. maj, da vi synes I skal tage ud og støtte alle jeres ynglings restauranter i København først. De har savnet jer, mindst lige så meget, som I har savnet dem. Så støt dem først”, siger Daniel Olsen.

Kristian Valentin supplere;

“Vi tilbyder 50% rabat til alle, der har en gyldig kvittering fra et af de Københavnske restauranter i perioden fra d. 18/5 hvor de åbner og frem til den d. 28/5, hvor Keyser Social åbner. Tag ud, hyg jer og ha’ det dejligt – Vi glæder os til at se jer.”

Du kan se mere om Keyser Social på deres Facebook side, eller blive inspireret i nogle af vores andre restaurant artikler og guides.

København
Daniel Olsen og Kristian Johann Valentin

I samme kategori

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides