Annonce:

TipKBH har været på besøg i Operaen i forbindelse med lanceringen af deres nye event serie “Smagsprøver”. Her bliver du som gæst inviteret indenfor til en aften, der af arrangøren selv beskrives som en oplevelse: “hvor mad og opera lader hinanden gå op i en højere enhed”.

Aftenen startede ud med et glas bobler og en velkomstsnack under Oluf Eliassons ikoniske krystallamper. Herefter fulgte en guidet rundtur i salen, hvor aftenens oplagte vært delte rundhåndet ud af røverhistorier fra Operaens mange forestillinger.

opearen tipkbh kulturmedie

Den ikoniske sal

Efter rundturen blev vi fulgt til bords hos Meyers i Operaen. Her fik vi serveret en tre-retters menu med tilhørende vinmenu, der var sammensat på baggrund af refleksionen – hvad smager forestillingen Carmen af?

Undervejs i spiseoplevelsen blev der opført udvalgte arier fra Operaens teaterprogram akkompagneret af stemningsfuldt pianospil.

operaen smagsprøver tipkbh kulturmedie

Aftenens vært byder velkommen hos Meyers

Hvor musikken kunne forekomme kompliceret for det uvante øre, var maden mere ligetil. Carmen hentede smag fra det klassiske spanske landkøkken med rustikke tapas, heriblandt adskillige kartoffelretter, og en kærlighedserklæring til hvidløg som en markant og gennemgående smagsgiver. Et højdepunkt var en aldeles veltilberedt jomfruhummer serveret med en frisk mojo som en del af hovedretten.

Tapas a la Carmen

Hvis en kulturel aften med smuk sang og fantastisk værtskab i elegante og stemningsfulde rammer lyder som noget for dig, kan vi varmt anbefale at lægge vejen forbi Operaens Smagsprøver.

Datoen for det næste event er sat til d. 6. marts i 2020, så der er god tid til at terpe de største “hits” fra det omfattende forårsprogram.

Følg med på Facebook begivenheden – billetter sættes til salg snarest.

Se også vores guide til aktuelle events lige her.