Der er mange meninger om, hvor man får den bedste shawarma, men i virkeligheden er det kun én enkelt restaurant, der officielt har ret til at kalde sig ”den bedste”. Det afgøres lørdag d. 24. september på Nørrebro. Så duk op og nyd en hyggelig eftermiddag i selskab med Nørrebros udvalgte shawarma-konger.

Hvad er det?

For fjerde år i træk afholdes mesterskabet om Nørrebros bedste shawarma og der er mange, der kæmper om den prestigefulde titel. Derfor skal restauranterne i år nomineres af kunderne – alle Københavns glade shawarma-spisere.

Mesterskabet afholdes og afgøres lørdag d. 24. september kl. 12.00 – 16.30, hvor de 15 restauranter, der har modtaget flest nomineringer, dyster på velsmag og dagsform.

Hvordan stemmer jeg?

Det hele afgøres ved smagsprøver og afstemning, så mesterskabet går ordentligt til. Man får en stemmeseddel i Fyensgade ved Nørrebros Runddel, hvor stemmerne også bliver talt sammen, og årets vinder bliver kåret.

Men først – nominér din favorit

Du kan selv være med til at bestemme, om stedet med din favoritpita, durum eller andet får lov at deltage i mesterskabet. Det gør du ved at stemme i linket her: http://noerrebrolokaludvalg.kk.dk/nominer-din-kandidat-til-aarets-shamarmamester-2016/ senest d. 21. august.

Hvis du ikke har en favorit, er det kun endnu mere grund til at tage til Nørrebro d. 24. september. Der er nemlig rig mulighed for at få en favorit – eller flere.

Velbekomme!