Rooty – nordisk salatshop slår rødder på Amagerbro

TipKBH er blevet inviteret forbi salatbaren Rooty på Amagerbro

Salatshoppen Rooty er seneste skud på stammen i den uendelige skov af take-away muligheder på Amagerbrogade. Her kan du få et hurtigt måltid, der adskiller sig fra det gængse udvalg ved at have høje ambitioner på din sundheds vegne –

Bag den enkle facade og de solgule fortovs-stole inviterer Rooty på et veltilberedt udvalg af fyldige og næringsrige nordiske salater, der er sammensat af nøje udvalgte økologiske og sæsonbestemte ingredienser.

sund take-away amagerbro rooty

Måltidssalaten Run Rooster, Run med urtepocheret kylling, kål og æbler

Hos Rooty arbejder man ud fra det simple princip, at et måltid bør være både godt og sundt. Denne tankegang skinner tydeligt igennem på menukortet, der udover måltidssalater byder på bl.a. hjemmebagte rugbrødsboller, müslibarer, friskbrygget kaffe og kolde drikkevarer.

De jordnære måltider understøttes af omgivelserne – som gæst bliver du bogstaveligt talt taget med “tilbage til rødderne”, når du tager plads bagerst i det mørkegrønne lokale, hvor kunstfærdige grene hænger ned fra loftet og planter pryder hylder og karme.

sund take-away amagerbro rooty

Gennemført indretning hos Rooty

Hos Rooty er intet overladt til tilfældighederne – alt,  fra de økologiske råvarer der er smukt præsenteret i sylteglas bag disken, til den enkle men stemningsfulde indretning – gør besøget til en enormt tjekket men samtidig varm og nærværende oplevelse.

Her går gode intentioner og flot design hånd i hånd med rene, fyldige og gennemtænkte måltider, der er en fornøjelse for både øjne og smagsløg. Trænger du til et alternativ til den vanlige kebab eller thai-boks, kan vi derfor varmt anbefale et smut forbi Amagerbrogade 10.

sund take-away rooty amagerbro

Rooty – to go or to stay

I samme kategori

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

cover2
manon-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides