Vin i solen

København er blevet et sandt mekka for vinelskere. Det at gå ud og drikke vin har indtil nu været forbundet med noget ’fint’, men mange af vinbarerne i København har taget det snobbede og højtidelige ud af det at drikke vin og gjort det langt mere tilgængeligt.

Det skal ikke være dyrt at drikke vin i solen

Glem også alt om, at det er meget dyrt at drikke vin. De fleste vinbarer i byen sælger vine per glas helt ned til 50-60 kroner, og sammenlign det med at drikke cocktails, ja, så kan en hyggelig aften i vinens tegn blive en ganske overkommelig fornøjelse. Man kan få gode flasker helt ned til 2-300,- kroner så der er ingen undskyldninger for ikke at hive alle sine venner med på en af Københavns fedeste vinbarer. Her er et par forslag:

Schønnemann Vinstue

Den populære frokostrestaurant Schønnemann har for nyligt åbnet en lille vinbar, der har åbent torsdag, fredag og lørdag. Der er både mulighed for at slikke sol på den stille Hauser Plads, der ligger 2 minutters gang fra Kultorvet og når solen er væk, er der en hyggelig gårdhave fyldt med levende lys. Bliver det for koldt, kan man kravle ind i vinstuens hyggelige lokaler, der er indrettet i gammel dansk stil. Der er vine på glas og et flaskekort med overkommelige priser i begge ender af skalaen. Schønnemann Vinstue serverer øko-charcuterie fra slagteren Spis Min Gris og hjemmelavede patéer, rillette og så videre.

Schønnemann Vinstue
Hauser Plads 18, 1127 København K
www.vinstuen.nu
Facebook

Ved Stranden 10

Ved Stranden er efterhånden en af byens etablerede vinbarer. Ved Stranden 10’s terrasse ved København K’s kanaler er altid propfyldt når solen er fremme. Super vin og super stemning er altid en garanti hos Ved Stranden og du kan altid finde lige præcis det vin du kunne tænke dig. Personalet er altid hjælpsomme med at finde de bedste vine til din smag og pengepung. Om mandagen er der ’Mandagsmad’ for en 100-mand!

Ved Stranden 10
Ved Stranden 10, 1061 København K
www.vedstranden10.dk
Facebook

Den Vandrette

En af byens nyere vinbarer hvor der altid er garanti for fest. Den Vandrette har ligesom Ved Stranden den fedeste terrasse ud til vandet, der altid er propfyldt med godt humør når solen står højt. Med fokus på øko- bio og naturvine er der garanti for nye vinoplevelser hver gang. Den Vandrette arrangerer ligeledes ofte mange events, og der er indimellem gratis vinsmagninger hvis man er hurtig nok! Den Vandrette’s køkken er let og dejligt sæsonbestemt.

Den Vandrette
Havnegade 53A, kld. 1058 København K
www.denvandrette.dk
Facebook: https://www.facebook.com/denvandrette

Vinbaren Vesterbro Torv

Det er ikke kun København K der har fede vinbarer. På Vesterbro Torv ligger en vinbar, hvor der fantastisk eftermiddagssol til fyraften. Vinbaren Vesterbro Torv er ligeledes ét af de eneste steder, der har søndagsåbent. Og kan man forestille sig noget bedre, end et hangover hangout og hygge sig med rosé eller bløde bobler i solen.

Vinbaren Vesterbro Torv
Svendsgade 1, 1659 København
Facebook

Manfreds og Vin

Nørrebro kan også! Manfreds og Vin har efterhånden ligget på Jægersborggade i mange år. Med fokus på øko- og biodynamiske vine og et strengt økologisk køkken, er Manfreds altid et besøg værd. Tag plads på bænkene og se livet på Jægersborggade gå forbi.

Manfreds og Vin
Jægersborggade 40, 2200 København N
Facebook

I samme kategori

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

47390821_2094976554147353_1775607173145952256_n-1
jakub-kapusnak-296862

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides