I de sidste par år er København blevet centrum for den såkaldte Street Food, hvor mangfoldighed, gode råvarer og unikke oplevelser er nøgleordene. De madglade københavnere har vist stor interesse for det nye initiativ, som konstant er under udvikling og forandring. For at hylde den nye madkultur har Kødbyens Mad og Marked, Rebel Food, Kitchen Collective og YELP i samarbejde fået stablet Copenhagen Street Food Festival på benene, som vil foregå d. 13-14 august ved Søerne i København.

Hvorfor Street Food?

Street Food er blevet enormt populært blandt københavnere, og det er der flere grunde til. For det første, handler Street Food om helt unikke gastronomiske oplevelser, om mad lavet på få kvadratmeter med primitive værktøjer og om gode og friske råvarer, der bliver langet over disken i hænderne på de forbipasserende. Vi elsker de små, unikke hverdagsting, hvor der bliver kræset om hver eneste detalje og innovation er i højsædet. Vi er  ikke længere tilfredse med bare at blive mætte – vi vil have en oplevelse, der smager af kreativitet, præcision og kærlighed. Københavnerne er et nysgerrigt folkefærd, som elsker at bevæge sig ud i nye og spændende madoplevelser.

For det andet, er vi københavnere altid på farten. Vi sætter ikke længere ligeså høj pris på at sidde i timevis på restauranter, som vi gjorde før i tiden.  Det skal være nemt, det skal gå stærkt og det skal være kvalitet – alt sammen noget, som Street Food tilbyder sine madelskede kunder.

Alt om festivalen

Copenhagen Street Food Festival er et gratis udendørsarrangement, som har til formål at hylde den forskelligartede madkultur. Festivalen vil foregå langs Peblingesøen og Sortedamssøen i København, som er de perfekte rammer til en weekend i gastronomiens tegn. Festivalen er den første af sin slags i København, hvor det er lykkes at samle en bred vifte af den bedste gademad. Der vil være en lang række lande repræsenteret i de forskellige boder, som blandt andet Mexico, Japan, Thailand, Argentina, Frankrig, Australien og Danmark, så du har mulighed for at tage på en mindre jordomrejse og udforske den gastronomiske diversitet.

Hvor: Langs Peblingesøen og Sortedamssøen (Nr Farimagsgade, 2100 København)

Hvornår:  Lørdag d. 13. august 10-23. Søndag d. 14. august 10-18

Tilmeld dig på Facebook: https://www.facebook.com/events/247320602317169/

Læs mere: https://www.facebook.com/streetfoodfestivalcph/info/?entry_point=page_nav_about_item&tab=page_info