Too Good To Go og Arla Food Fest inviterer til fællesspisning

Der lagt i ovnen til folkefest, når Too Good To Go byder på langbordsmiddag i forbindelse med Arla Food Fest 2019. Menuen bliver fremtryllet af Rub & Stub og bygger – naturligvis – på overskudsråvarer.

Overskudsråvarer? Altså, som i gammel mad?

Nej, overskudsråvarer vil sige råvarer, som af den ene eller anden grund ikke længere kan sælges i forretningerne. Måske nærmer de sig udløbsdatoen, måske er der fejl på etiketten. Råvarerne i sig selv fejler intet, og når Rub & Stub får fingrene i dem, er der udsigt til gourmet på folkekøkken-måden.

Rub & Stub er en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder for at promovere en mere bæredygtig madkultur med særligt fokus på madspildsreduktion. Og mindre madspild er lig med Too Good To Go, som har specialiseret sig i salg af overskudsvarer fra både forhandlere og producenter via app, webshop og en fysisk butik på Frederiksberg.

Sammen vil de to virksomheder i år arrangere fællesmiddag til Arla Food Fest 2019, som finder sted i Søndermarken på Frederiksberg. Too Good To Go leverer ingredienserne sammen med bl.a. Arla, og Rub & Stub kreerer menuen.

De besøgende kan glæde sig til et brag af en festmiddag med masser af hygge og en madspildsquiz med chance for gode præmier. Indtægterne fra billetsalget går til til Arla Fondens MADlejr.

Hvor og hvornår?

Fællesmiddagen finder sted lørdag d. 31/8 kl 17.00 i workshopteltet på sportsplænen i Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg.
Køb billet her.

Klik her og se alle vores artikler indenfor “Mad og drikke” kategorien.

I samme kategori

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
nyboder-1
Aire-1
primos-1

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides