Torvehallerne: 3 anbefalinger

Torvehallerne er Københavns madmekka, som i 2011 slog dørene op på Israels Plads (ved Nørreport). Torvehallerne har fået sin helt egen kategori på TipKBH, da der er rigeligt at skrive om på dette skønne madmarked.

Udover alle restaurant-staderne på pladsen/torvet, så er Torvehallerne også et delikat supermarked for mange af Københavns beboere. Du kan få alt lige fra hummer til chokolade i Torvehallerne – og ugentligt er der arrangementer og aktiviteter, som vi her på redaktionen varmt kan anbefale, at man tjekker ud, hvis man kommer forbi.

I alt er der 60 stader ved Torvehallerne – og i denne artikel vil vi kort beskrive 3 af vores personlige favoritter. Vi synes dog, I bør opleve stemningen selv – og måske falder I pladask for nogle stader som ikke er listet op nedenfor.

Un Mercato

“Un Mercato” er Torvehallernes to-etagers italienske spisested midt på torvet. Her kan du både få en klassisk rotisserie kylling til at tage med hjem – men du kan også nyde antipasti-menuens 5 serveringer. Ligegyldigt hvad, dit valg ender med, så er du sikret et måltid med fantastiske råvarer til en rimelig pris.

Un Mercato har været helt fra start og har været en del af Torvehallerne siden dørene blev slået op i 2011.

Colorful Eatalian Ingredients
Photo by Jakub Kapusnak / Unsplash

Hav

Hav er Torvehallernes stolte “fiskebutik”. Her regerer to erfarne fiskehandlere sammen med en stjernekok. Denne trio styrer fiskebutikken, som både har en fersk afdeling og et ‘hav’ af lækkerier, som kan nydes med det samme i Torvehallernes hyggelige rammer. Blandt andet serveres der fra boden; fisketapas, kogte skaldyr og fiskefrikadeller.

Om man er til fisk eller ej, så er Havs stand helt klart et kig værd.

Photo by Louis Hansel / Unsplash

TAPA DEL TORO

Først og fremmest vil vi fremhæve “Tapa Del Toro”, som er Torvehallernes spanske delikatesse-stand. Her bliver der kræset for de besøgende, som sætter pris på gode tapas og den spanske stemning. Vinen, der serveres, har spanske etiketter og det samme gælder for øllene. Menukortet består af dagens udvalg af tapas, som er et varierende udvalg af montaditos, bocadillos og pinchos. Tapa Del Toro er helt klart et besøg værd, hvis du kommer forbi Israels Plads og godt kan lide det spanske køkken.

Deli El Toro Copenhagen
Photo by Nick Karvounis / Unsplash

I introen til denne artikel fik vi lige nævnt Torvehallernes ugentlige aktiviteter. Dem kan I læse mere om Torvehallernes her.

I samme kategori

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
light
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides