DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur inviterer for fjerde år i træk til DIGNITY DAY i Kongens Have. Haven vil være forvandlet til en endagsfestival, hvor der er rig mulighed for musikoplevelser, lækker mad og drikke samt masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Fest i den gode sags tjeneste

På plakaten står store navne som The Savage Rose, Katinka, Ida Corr og Lord Siva, der alle vil være med til at byde op til en folkefest i medmenneskelighedens tegn.

I år er der fokus på torturoverlevere i Danmark, og hele overskuddet fra salg af mad og drikke på dagen går til DIGNITYs arbejde med at behandle torturoverlevere og forebygge tortur.

Der er gratis entre, og alle er selvfølgelig velkomne.

Der vil være aktiviteter for børn bl.a. med skattejagt, og Kalle fra Ramasjang slår da også et smut for endagsfestivalen.
Madudvalget er stort, da gæsterne kan vælge mellem bl.a. lækre gastroburgere, vegetariske thairetter og økologiske pandekager.

Praktisk information

Hvornår: 10. juni 2017, klokken 12-22
Hvor: Kongens Have, København
Pris: Gratis

Spilleplan:
Klokken 15.30: Katinka
Klokken 17.00: Lord Siva
Klokken 18.45: Ida Corr
Klokken 20.50: The Savage Rose

Børneaktiviteter:
Fra 12-17 vil der være knald på aktiviteterne i festivalens børneområde. Der vil være ansigtsmaling, bygning af sæbekassebiler, hoppeborg, skattejagt, dans og ikke mindst underholdning med selveste Kalle fra Ramasjang. Hvis børnene har lyst til snacks, kan der købes økologiske popcorn og pandekager.

Du kan følge med på DIGNITYs facebookevent her eller læse mere på hjemmesiden her.

Hvad er DIGNITY?

DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur en selvejende institution, uafhængig af partipolitik. De kæmper for en verden uden tortur og for at hjælpe torturofre og deres familier videre i livet. DIGNITY er for nogle måske også kendt under navnet Rehabiliterings- og Forskningscenter for Torturofre. Det blev grundlagt i 1982 af Inge Genefeke, der som en af de første i verden satte fokus på behovet på specialiseret hjælp til torturofre. Centret blev således et af de første torturrehabiliteringscentre i verden.