Når kulden begynder at bide i Københavns gader, er det ingen skam at drømme sig til varme himmelstrøg. Og med lidt indlevningsevne er troperne og varme kilder i virkeligheden ikke så langt væk.

København bugner nemlig af lækre spa- og wellnessoplevelser, som giver anledning til afslapning og feriestemning. Men hvor får du så den bedste spaoplevelse i København?

Vi har her samlet en top 6 over de bedste spaoplevelser i hovedstaden, hvor du er sikret en luksuriøs spaoplevelse.

Skal du afsted med din partner eller veninde, kan og ønsker I en lækker brunch inden den står på selvforkælelse i nogle timer, kan I finde inspiration her til brunchsteder i København.

Arndal Spa og Fitness - spaoplevelser og behandlinger til overkommelige priser

Arndal Spa og Fitness
Foto: Arndal Spa og Fitness

Arndal Spa er en lille oase i hjertet af København, som kan få tiden til at stå stille i en travl hverdag. Spaområdet, plejende behandlinger og beroligende massage er med til gøre oplevelsen helt særlig. Hos de fleste spasteder, er det ikke altid muligt både at få en spaoplevelse og behandlinger til rimelige priser. Men hos Arndal findes der en række forskellige spapakker, som får dig helt ned i gear ved at kombinere både spa, behandlinger og samarbejder med spisesteder. Det kan eksempelvis være “spa & brunch”, “behag & smag” eller “mother to be”.

Særligt graviditetsbehandlinger og gravid træning fylder meget hos Arndal Spa, da indehaver Lotte Arndal har mere end 25 års erfaring med at hjælpe kvinder både før, under og efter deres graviditet med både træning og kostvejledning.

Vores redaktion har tidligere testet Arndal Spa. Det kan du læse mere om her.

Adresse: Store Kongensgade 21, 1264 København K.

Amazing Space, Spa og Wellness - få en spaoplevelse på velkendte d’Angleterre

Amazing Space
Foto: Amazing Space

Vi bliver i samme område, for vi skal kun lidt længere ned af gaden for at finde Amazing Space. Denne spa og wellness er nemlig at finde på det velkendte Hotel d’Angleterre. Spaen blev komplet renoveret i 2013, og står i dag som et holistisk univers af naturlige og økologiske produkter.  

Et besøg hos Amazing Space er en oplevelse, som både byder på sunde drikke, aromaterapeutiske dufte og afspændende musik. Her finder du blandt andet indendørs pool, sauna og dampbad samt 15 forskellige behandlinger at vælge imellem.

Adresse: Kongens Nytorv 34, 1050 København

Manon Les Suites - Bali lignende omgivelser med jungle pool

Manon Les Suites
Foto: Manon Les Suites

Det relativt nye Manon les Suites åbnede i april 2017, som en del af den fem-stjernede hotelkæde; Guldsmeden, som fokuserer på bæredygtighed. Manon Les Suites er lidt af en perle i København, og særligt deres jungle pool, som er omringet af grønne tropiske planter, palmer og stearinlys er meget omtalt.

Her kan man virkelig tale om at træde ud af bylivet og ind i Bali lignende omgivelser. Spaen byder på indendørs og undendørs poolområde med sauna og steam rum samt fitness.

Spaen oser af luksuriøs boheme, og det samme gør hotellets tilhørende økologiske restaurant, som er et besøg værd, hvis man ønsker at fuldende sit ophold på bedste vis.

Adresse: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V

AIRE Copenhagen

AIRE Copenhagen
Foto: AIRE Copenhagen

I romerriget søgte man ro, afslapning og nydelse i ekstravagante badehuse.

Denne tradition genopliver AIRE Copenhagen i en af Carlsbergs gamle bygninger. I æstetiske omgivelser og med vand som det bærende element, vækkes romerne og grækernes unikke ritualer til live.

Spaen består af 8 unikke termiske bade, som skaber en helt særlig og magisk næsten grotte lignende atmosfære. Her kan du blandt andet flyde i en saltvandspool, med samme saltindhold som Det Døde Hav (342 g/kg), nyde de intensiverede dampbade eller en afslappende massage.

AIRE er efterhånden en større række af Spasteder og omgivelserne er altid i historiske, restaurerede bygninger. I 2020 åbnede de deres første afdeling i København, men er ellers meget kendte for deres spa i byer som New York og Chicago, hvor de store stjerner efter sigende ynder at tilbringe flere timer.

Adresse: Ny Carlsberg Vej 101, 1799 København

CopenHot

CopenHot
Foto: CopenHot

CopenHot er en lidt alternativ form for wellness i forhold til vores andre anbefalinger, og det er helt sikkert en oplevelse for sig. Konceptet er New Nordic Wellness, og er udendørs hot tubs i Refhaløens rusikke og industrielle omgivelser.

CopenHot bruger vandet fra Københavns havn og varmer det op med brænde til udendørs stationære vildmarksbade. Ønsker du en helt unik oplevelse, kan du også blive sejlet rundt af private kaptajner i den nordlige del af havnen i en sejlende hot tub. Derudover kan du nyde udsigten ud over Københavns skyline fra panorama saunaen.

Adresse: Refshalevej 325, 1432 København

Sofiebadet

Sofiebadet
Foto: Sofiebadet

Hos Sofiebadet er det mulighed for flere forskellige steps indenfor den samlede spaoplevelse. Her er det eksempelvis muligt blot at komme og tage et brusebad. Men du kan også nyde et kurbad, sauna, dampbad, kolde og varme kar.

Sofiebadets klassiske bade signatur, som er bevaret helt tilbage fra badeanstaltens oprindelse i 1909, er en helt særlig hamam kuppel. Her praktiseres klassiske mellemøstlige traditioner med masser af sæbeskum og skrub, som efterlader kroppen afspændt og ren.

Adresse: Sofiegade 15, 1418 København

Find også inspiration til de bedste badesteder eller svømmehaller i København.