Scandic Spectrum i København: Wellness i topklasse

Artiklen er skrevet i samarbejde med Spectrum Wellness

Leder du efter din næste wellness-oplevelse i København? Blot få hundrede meter fra Hovedbanegården ligger det skønne Scandic Spectrum, som rummer Spectrum Wellness. Vi har netop besøgt deres wellness i København, og sikke en oplevelse!

Spectrum Wellness slog dørene op, sammen med resten af hotellet i juni 2022. Derfor er hotellet blandt de helt nye byggerier, som præger Københavns flotte bybillede. Det er kun seks måneder siden hotellet åbnede, og det er allerede blevet utrolig populært.

Atmosfæren på Spectrum Wellness rammer dig med det samme

Med det samme du træder ind ad døren hos Spectrum Wellness, falder roen over dig. Indretningen, det moderne udseende og den afslappende musik, sørger for at du kommer helt ned i gear fra start. Herefter møder du en receptionist, som står klar til at hjælpe dig under hele din wellness-oplevelse.

Receptionisten tager dig grundigt igennem alle de forskellige muligheder du har i Spectrum Wellness. Når du har fået den dybdegående forklaring om de skønne behandlinger, du har mulighed for at benytte, er du for alvor klar til at starte dit wellness-eventyr.

 

Spectrum Wellness har hovedstadens største indendørspool.

Poolen i Spectrum Wellness i København
Foto: Spectrum Wellness

Når du kommer ud af omklædningsrummet, træder du direkte ud til en dejlig stor, opvarmet pool. Faktisk er poolen, med sine imponerende 25 meter, hovedstadens største, private indendørspool. Poolen rummer altså plads nok til, at du både kan svømme nogle baner, men også til simpel afslapning i vandkanten.

En ægte finsk sauna, midt i Københavns indre

Wellness i København
Foto: Spectrum Wellness

I det ene hjørne af Spectrum Wellness, finder du hotellets fantastiske, finske sauna, som er noget man absolut bare skal prøve! For at opnå den ægte finske oplevelse, anbefales det dog, at man får et fodbad med deres saltscrub. Taler du med folk fra Finland, er dette næsten et ’must’ inden du træder ind i en finsk sauna!

Et sådant fodbad kan nydes i de lækre fodbadskar, som er opstillet til formålet. Herefter er du helt klar til at sætte dig ind i saunaen, og nyde den fantastiske varme – som både er sund for krop og sjæl. Et godt tip fra os, er at få lavendel-olie på granitskærverne over ovnen i saunaen, som virkeligt giver en beroligende effekt.

 

Prøv en vaskeægte shower walk, med regnvandsbruser, tempereret vandfaldsbruser og støvregnsbruser

Når du er blevet varmet godt igennem i den finske sauna, er det altid rart at blive kølet ned. Dette er der også rig mulighed for i Spectrum Wellness. Der er nemlig opstillet tre forskellige bruser lige udenfor! Så om du er mest til tropisk regnvand, vandfald eller støvregn, så kan du få en skyller, der passer dig. Vi anbefaler, at du prøver alle tre typer, de er helt fantastiske!

Et skønt dampbad venter dig!

På den modsatte side af den finske sauna, finder du Spectrum Wellness’ dampbad. Her når temperaturen op på 45 grader, og dampbadet har en luftfugtighed på 100 procent! Et godt dampbad er især sundt for både dit hjerte og blodtryk – din krop vil takke dig senere!

Marokkansk ler i jeres private Rasul-rum

Spectrum Wellness tilbyder også en skøn Rasulbehandling. Her har du muligheden for at opleve en skøn kropsbehandling med marokkansk ler. I jeres helt private Rasul-rum bliver I præsenteret for de forskellige lertyper.

I løbet af behandlingen får I en salt/urte bodyscrub, som er påført forskellige mineralske lertyper. Derefter et lækkert dampbad og som afslutning bliver i smurt ind i kropsolie, som sikrer, at kroppen får al den næring, den har brug for! Behandlingen varer 45 minutter og koster kun 548 kr. pr. person (ved 2 personer).

Er du ikke så meget til sauna, dampbad og pool? Så frygt ikke!

Wellness i København
Foto: Spectrum Wellness

Hvis du ikke er saunatypen – eller du ikke har lyst til nogle af Spectrum Wellness’ andre faciliteter – kan du stadig opleve stedets fantastiske stemning. Med udsigten til den skønne pool og pejsen, kan du nemlig nyde det hyggelige relax-rum, hvor du kan sidde i loungemøblerne eller benytte dig af yogamåtterne.

Mens du sidder i loungemøblerne og kigger udover det skønne wellness, kan du med fordel lade roen sænke sig over dig, imens du nyder nogle af Spectrum Wellness’ skønne drinks og retter.

Du får utroligt meget for prisen

Trods det høje niveau hos Spectrum Wellness, er prisen derimod presset i bund! 2,5 times adgang til alle de skønne faciliteter, kan købes for kun 345 kr. hvis du er overnattende. For ikke-overnattende gæster er prisen blot 445 kr.

Dette inkluderer den finske spa, dampbadet og meget mere! Hvis du ønsker at tilkøbe ekstra behandlinger, kan du se dem her. Vi nød vores ophold i Spectrum Wellness til fulde, og det var bestemt ikke sidste gang, vi besøger dem!

I samme kategori

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
cover2

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides