Yoga under åben himmel

Yoga er blevet en populær fritidsaktivitet for mange og i år har der været flere udendørs yogaarrangementer. Her får du en guide til de sidste muligheder for at dyrke yoga i det fri.

Yoga med udsigt over Københavns havn

Yoga på Kajen har hele juli måned hver lørdag haft morgenyoga på kajen på Papirøen. Under kyndig vejledning af yogainstruktør Ellie Bruun fik du halvanden times træning samt morgenmad for 75 kr. Det har været så populært, at Ellie har udvidet det til to lørdage i august: nu på lørdag den 15. august og lørdag den 22. august. I denne august-udgave af Yoga på Kajen får du halvanden times yoga, som starter kl. 8.30, samt frugt og lidt snacks til prisen af 50 kr. For at deltage skal du købe billet.

Yogiens Roskilde Festival

Hvis du er en yogi, så er Copenhagen Yoga Festival din Roskilde. Over tre dage – fra den 28. august til den 30. august – kan du deltage i diverse workshop på tværs af yogastudier og -stilarter. Det er fjerde gang at festivalen afholdes på Tiøren ved Amager Strand under åben himmel og i store telte. Billetter kan købes til og med den 27. august og det koster 495 kr. for alle dage. Du kan også købe endagsbilletter. Børneyoga er gratis. Se de forskellige billettyper.

Gratis yoga i det fri

Der er også mulighed for at dyrke gratis yoga i det fri. I Fælledparken er det blevet til en tradition, at der hver sommer er gratis yogatræning for folk i alle aldre og på alle yoga-niveauer. Det er lørdag morgen og sidste omgang er nu på lørdag den 15. august. Hold øje med Facebook.

Med Rise’n’Fly kan du lave en solhilsen, som rent faktisk er en solhilsen. Søndag den 30. august kl. 6.30 kan du træne til solopgangen i Dome of Visions. Teknisk set er det ikke helt under åben himmel, men Dome of Visions’ glasramme vil give dig følelsen af at være udenfor. Læs mere på Facebook.

I samme kategori

Poolen i Spectrum Wellness i København
Aire-1
moment-1
cover

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
Poolen i Spectrum Wellness i København
VesterbroStreetpartyHeader-01
Broens-gadek%C3%B8kken-sk%C3%B8jtebane

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides