Privatlivspolitik
Torvehallerne

Københavns bedste sushi take away

Trænger du til luksus i hverdagens grå mekanik og orker du ikke bruge tid i køkkenet, er der intet bedre end regnbueruller, crispy ebi, nigiri og maki-magi på hjemmeadressen! Inviter smagsløgene en tur til Japan med vores ultimative guide til Københavns 10 bedste sushi take-away steder....

Torvehallerne: Madoplevelser for enhver smag

Torvehallerne: 3 anbefalinger

Med de mange forskellige stader, kan det godt være svært at holde overblik over de mange lækre muligheder i Torvehallerne. Her på siden kommer vi løbende med guides til Torvehallerne, så du ved præcis, hvor du skal gå hen; uanset om du er på udkig efter friske råvarer eller et nyt lækkert frokoststed. Torvehallerne har åbent alle ugens dage:

Mandag - Torsdag: 10-19

Fredag: 10-20

Lørdag & Søndag: 10-18

Derudover tilbyder Torvehallerne også bagerbrød og morgenkaffe fra 07:00 i hverdage og 08:00 i weekender.

Nedenfor kan du læse de artikler, vi har udgivet, som nævner Torvehallerne. Nederst på denne side har vi også skrevet en del informationer om Torvehallerne - hvor vi også kommer med 3 anbefalinger!

-||-

Torvehallernes stader

Torvehallerne består af mere end 60 forskellige stader. De mange forskellige stader tilbyder: 

Blomster, Brød og kager, Delikatesser og købmandsvarer, Drikkevarer, Fisk og kød, Frugt og grønt, Kaffe, te og søde sager, Ost og vin, samt en masse Take-away ifølge Torvehallernes egen hjemmeside. 60 forskellige boder eller stader, som Torvehallerne selv kalder dem, er selvfølgelig et stort udvalg. Og hvis man skal nå forbi det hele, så er det jo næsten en heldagsaktivitet. Så i stedet for at besøge alle stederne, kan du med fordel følge med her på siden, hvor vi løbende vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Torvehallerne.

Historien bag Torvehallerne

Torvehallerne, som vi kender det, åbnede op i september tilbage i 2011. Men det er ikke her, historien starter. Faktisk går Torvehallernes historie helt tilbage til 1889. På Israels plads åbnede man i 1889 Grønttorvet i København. Grønttorvet var et marked, hvorfra Københavnerne kunne hente deres frugt og grønt mm. 

I 1958 lukkede Grønttorvet igen - efter små 70 år som en fast del af mange københavneres hverdag. Der skulle gå mere end 50 år før København fik genetableret et madmarked på Israels Plads. I 2009 gik man nemlig i gang med “genoplivelsen” af Grønttorvet - og i 2011 kunne man så slå dørene op for Torvehallerne. 

Torvehallerne fik med det samme stor medieomtale også fra udlandet. B.la. havde the New York times en journalist tilstede, da Københavns Kommune åbnede for pladsen. Dette besøg kom der en artikel ud af, som du kan læse her.