Aktiv sommerferie i København

Kan dvask solbadning, dovne strandture og søvnig afslapning godt blive liiidt for kedeligt for dig? Må der godt ske noget, når du holder ferie? Så er denne guide til dig!

Vi har nemlig samlet, hvad vi selv synes er de fedeste, aktive sommerferie-aktiviteter i København, så du, vennerne og familien kan få en masse inspiration til, hvad I skal give jer til for at holde kroppen igang og humøret højt i jeres sommerferie.

Har vi overset en fed aktivitet i vores guide? Tip os gerne på tip@tipkbh.dk

Aktiviteter på vandet

Kajakpolo
Billede: Bryggens Kajakpolo PR

Der er masser af vand i København: Med både havn, kanaler, strand og søer inden for rækkevidde, er det i sommersæsonen muligt at lave en masse sjove aktiviteter til vands! Her er bare et par forslag til hvad du og dine kære kan lave på vandet:

Fodboldgolf

Fodbold golf
Billede: Unsplash

Fodboldgolf – eller ‘fodgolf’ – er en sjov, udendørs aktivitet for børn og voksne i alle aldre, størrelser og konditions-tilstande. Det er egentligt såre simpelt: Det handler om at få fodbolden i hul på færrest mulige spark – men det er slet ikke så nemt som man skulle tro! Fodgolf kan i København spilles på Amager Strands store og udfordrende 9-hullers bane.

Adresse: Surferstien, Amager Strand, Kbh S
Pris: Voksen: 60 kr. ved 9 huller, Barn (6-15 år) 45 kr. ved 9 huller.

Beachvolley

Beachvolley
Billede: Unsplash

Sol og sommer og en tur på stranden hænger for nogle også uløseligt sammen med et spil beachvolley eller to med vennerne. Der er flere steder i København, hvor I kan spille det udfordrende og hårde strandspil – nogle steder skal man booke banerne på forhånd, mens andre steder er frie og gratis at spille på. De fleste steder skal bolden dog medbringes hjemmefra.

Beachvolley kan blandt andet spilles her: Amager Strandpark, Hafnia-Beach, Copenhagen Beachvolley (Ryparken & Bellevue) og Refshaleøen.

Copenhill

Copenhill
Billede: Copenhill PR

Om du er til snowboard eller ski-løb, kælkning, bjergvandring, klatring eller løbetur med max terrænstigning – så er Copenhill Københavns nye epicenter for urban bjergsport. Og selvom flere af aktiviteterne på Amagers store bakke lyder lidt af vinter, så har de altså sommeråbent: Når man ikke behøver sne for at stå på ski, kan man jo også gøre det om sommeren!

Book og læs mere om aktiviteterne på Copenhill her.

Adresse: Vindmøllevej 6, København S
Pris: Kommer an på den valgte aktivitet.

Discgolf

Disc golf
Billede: Unsplash

I Valbyparken kan du udfordre venner og familie til en gang sjovt og udfordrende disc-golf! Det er lidt som golf – bare med en frisbee i stedet for kølle og kugle. Det er helt gratis at spille de 18 huller, man skal bare følge banens retningslinjer og medbringe egne frisbees. Find evt. et godt begynder disc-golfsæt her.

Læs mere om disc-golf i Valbyparken her.

Adresse: Hammelstrupvej 100, København
Pris: Gratis

Klatring

Bouldering
Billede: Boulders PR

Er der en klatre-tøs (m/k) gemt i dig? Så er klatring eller såkaldt ”bouldering” altså en fuldstændig fantastisk aktivitet, der uden tvivl vil give både dig og vennerne sved på panden og smil på læben. Du behøver slet ikke have prøvet det før eller være udstyret fra top til tå, da det højest foregår 4,5 meter oppe og der er tykke, sikre madrasser under.

Der er flere steder i København, der tilbyder klatring. Vi kan varmt anbefale BOULDERS og Blocs & Walls.

Pris: Fra 80 – 150 kr.

Minigolf

Minigolf
Billede: Unsplash

Går man nogensinde galt i byen med et godt spil minigolf? Den klassiske sommeraktivitet er stadig enormt populær, og der er flere steder i København, hvor du kan udfordre venner eller familie til den helt store turnering (sæt en kæmpe is på højkant, hvis I mangler noget at spille om!)

Spil minigolf hos blandt andre: Amagerstrand Minigolf, Copenhagen Camping og Cecilies. Er du frisk på en lidt anderledes minigolf-oplevelse, kan vi også anbefale den nye minigolfbar Camping i Kødbyen.

Highroping

Highroping
Billede: Urban Ranger Camp

Skal du have en kæmpe udfordring? Så skal du prøve “highroping” i de historiske B&W haller på Refshaleøen i København! Hos Urban Ranger Camp findes verdens højeste indendørs klatrebaner – og her kan du og vennerne, kæresten, familien eller kollegaerne virkelig få testet højdeskrækken og se om adrenalin-pumpen virker. For pyh, det er højt over jorden!

Book tider og læs mere om highroping her.

Adresse: Refshalevej 177, København K
Pris: 395 kr. pr. person for 4 timers highroping

Tennis og padel

Tennis
Billede: Unsplash

Har du og vennerne udfordret hinanden og skal I have jer en god, gammeldags match om hvem der er tættest på at blive den næste Federer eller Wozniacki – så kan I leje en tennisbane på kunstgræs eller grus i nærheden af København. Book baner i København her.

Er I i stedet friske på at prøve noget helt nyt, kan den nyere sportsgren Padel også varmt anbefales. Her kan alle – uanset ketcher-og-konditions niveau – være med, hvilket gør sporten lidt sjovere for hele familien og alle vennerne at deltage i. Book baner til padel på Amager eller Dragør her.

OBS: De fleste steder skal man medbringe egen ketcher og bolde – ellers skal de også lejes.

Lasergame

Lasertag
Billede: Shoot to Thrill PR

Er du på udkig efter adrenalinfremkaldende oplevelser i din ferie, kan du finde din indre kriger frem og plaffe (det gør ikke ondt at blive ramt) kolleger, venner eller familie i et aktionspækket lasergame hos Shoot to Thrill i Dragør! Her er hele 7 spændende baner med forskellige handlinger: Og I vælger helt selv om I vil kæmpe mod zombier, tage fjenden til fange, eller noget helt tredje.

Book tider og læs mere om lasergames i Kongelunden her.

Adresse: Hallumvej 18, Dragør
Pris: 200 – 300 kr. pr. person

I samme kategori

lucia-1
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
Z62_4920-Edit
jul

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

144A1538-1400x840-2
lucia-1
Pub-quiz
microphone-3989881_1920

Forsiden netop nu

lucia-1
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
Z62_4920-Edit
Julefrokost-i-Koebenhavn-Aamanns.jpg
jul
Bagerier København - Andersen & Maillard
Åbningsweekend Broens Skøjtebane
Stegt-flaesk-kbh-Klubben.jpg

Mest læste

Det sker i København

lucia-1
jul
Åbningsweekend Broens Skøjtebane
photo-1544213456-bc37cb97df74

Mad og drikke

Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
Z62_4920-Edit
Julefrokost-i-Koebenhavn-Aamanns.jpg
Stegt-flaesk-kbh-Klubben.jpg

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

144A1538-1400x840-2
lucia-1
Pub-quiz
microphone-3989881_1920