Sådan kan du betale med kryptovaluta i København

Annonce:

Flere og flere erhvervsdrivende i København tager imod kryptovaluta. Selvom det stadig er relativt sparsomt udvalg, så er København faktisk den by i Skandinavien, hvor du har rigest mulighed for at bruge kryptovaluta som betalingsmiddel.

Kryptovaluta har mange fordele, og der er flere og flere, der hopper på krypto-toget med fuld fart fremad. Det gælder også de erhvervsdrivende. På internettet er der utroligt mange steder, hvor du kan betale med krypto af forskellig slags. I fysiske butikker går det stadig lidt langsomt. Men der er faktisk en række steder i København, hvor du kan bruge din krypto.

Spis en middag eller drik en øl

I København er flere restauranter og barer, hvor du kan betale med kryptovaluta. Du kan altså gå ind og drikke en øl på Heidis Bier Bar eller bestille mad hos Palæo, og derefter betale med din kryptovaluta. Du kan også nyde middagen derhjemme og betale med krypto gennem leveringstjenesten Hungry. Eller du kan gå i fitness eller købe kunst. Der er flere og flere erhvervsdrivende, der hopper med på bølgen. Generelt har kryptvaluta en så stigende popularitet, at det er forståeligt, at man funderer over, hvorvidt kryptovaluta er fremtidens penge.

Hvorfor er krypto blevet så populært?

Hvad er det egentlig, der gør, at kryptovaluta oplever så meget hype? Det er der flere grunde til. Først og fremmest er det uafhængige valutaer, der altså ikke reguleres af banker eller pengeinstitutter. Det gør, at kryptovaluta kan både stige og falde i pris utroligt hurtigt. Det er der selvfølgelig både fordele og ulemper ved. Hvis man overvejer at investere i kryptovaluta, skal man i hvert fald være opmærksom på, at kurserne er fuldstændig uforudsigelige. Læs alt hvad du skal om kryptovaluta på https://cryptomeister.com/dk/.

Hvordan fungerer det egentlig?

Teknologien bag kryptovaluta er blockchain. Blockchainteknologien tilbyder et alternativ til den centralisering, som andre valuta er styret af. Andre valuta går igennem de traditionelle banker, som både regulerer dem, og tjener penge på transaktioner. Blockchainteknologien overfører direkte gennem en anonym transaktion. Det betyder, at man er fuldstændig anonym, og derfor mindre udsat for cyberkriminalitet.

Research og sikkerhed

I takt med at populariteten af kryptovaluta stiger, så er der flere og flere, der overvejer også at købe kryptovaluta. Det kan man jo sagtens, det er egentlig rigtig nemt. Man skal dog, før man investerer, lave sin research. Det er vigtigt, at man ved, hvad man går ind til, og er klar over de risici, som der følger med. Der vil altid ligge en risiko i en investering, men kryptovaluta-kurser er meget svære at spå om, og de kan falde på et splitsekund.

Derfor skal man sørge for blot at investere penge, som man har råd til at miste. Du kan eventuelt veksle lidt ad gangen. Der er nemlig meget lave transaktionsgebyrer, når man handler med bitcoin og andre kryptovaluta. Sørg desuden for at opbevare din valuta et sikkert sted. Det kunne for eksempel være i en offline wallet. Det er den bedste måde at sikre sig mod tyveri.

I samme kategori

jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash
093ec459-4ee5-4b24-8d9e-7057eb1b60d0
gokart
Spisesteder nye

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

1280px-Amager_Strandpark_-_kite_surfers
klubben-1

Forsiden netop nu

jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash
093ec459-4ee5-4b24-8d9e-7057eb1b60d0
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

ice
fars-1
Spisesteder nye
Påskefrokost i København

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides