Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

5 Caféer i København til fjernarbejde

Er du træt af at sidde hjemme og arbejde? Søger du nye inspirerende omgivelser til at booste din produktivitet? København byder på en række caféer, der er perfekte til fjernarbejde. Her er fem spots, hvor du kan nyde god kaffe, lækker mad og stabilt internet, mens du får styr på dagens opgaver.

The Living Room

Placering: Larsbjørnsstræde 17, 1454 København K

Midt i hjertet af København finder du The Living Room – en hyggelig oase, der lever op til sit navn. Med sin afslappede atmosfære og hjemlige indretning føles caféen som en forlængelse af din egen stue, bare med bedre kaffe og gratis Wi-Fi.

Mad og drikke: The Living Room er kendt for deres økologiske kaffe, som de selv rister. Prøv deres signatur-cortado eller en af deres sæsonbaserede specialiteter. Til den lille sult tilbyder de hjemmebagte kager, sandwiches og salater. Er du vegetar eller veganer, har de også gode muligheder.

Wi-Fi: Gratis og stabilt Wi-Fi med god hastighed. Perfekt til videomøder og tunge downloads.

Paludan Bogcafé

Placering: Fiolstræde 10, 1171 København K

For bogelskere og akademikere er Paludan Bogcafé det perfekte sted at slå sig ned med arbejdet. Omgivet af bøger fra gulv til loft kan du finde inspiration og ro til at fordybe dig i dine opgaver.

Mad og drikke: Caféen byder på et stort udvalg af kaffe, te og andre varme drikke. Deres menu omfatter også lette frokostmuligheder som salater, sandwiches og supper. Prøv deres populære brunch, hvis du har brug for en solid start på arbejdsdagen.

Wi-Fi: Gratis Wi-Fi med god dækning i hele caféen. Der er rigeligt med stikkontakter til rådighed.

Café Plenum

Placering: Sankt Hans Torv 3, 2200 København N

Café Plenum på trendy Nørrebro er et populært sted for studerende og freelancere. Med store vinduer, der lader masser af naturligt lys strømme ind, skaber caféen en lys og luftig atmosfære, der er ideel til at holde koncentrationen oppe eller blot slappe af med et spil bingo på det danske online casino spilnu.

Mad og drikke: Caféen er kendt for deres gode kaffesortiment og deres store udvalg af friskpressede juicer. Til frokost kan du vælge mellem forskellige smørrebrød, salater og varme retter. De har også et godt udvalg af kager og søde sager til eftermiddagssnacken.

Wi-Fi: Hurtigt og pålideligt Wi-Fi. Caféen har også flere områder med strømstik, så du ikke løber tør for batteri midt i arbejdet.

Café Auto

Placering: Griffenfeldsgade 22, 2200 København N

Café Auto på Nørrebro er et unikt sted, der kombinerer en café med et cykelværksted. Den industrielle indretning og den afslappede stemning gør det til et spændende sted at arbejde fra.

Mad og drikke: Caféen serverer økologisk kaffe og te samt et udvalg af kolde drikke. Deres mad er simpel men lækker, med fokus på gode råvarer. Prøv deres hjemmelavede sandwich eller en af deres daglige supper.

Wi-Fi: Gratis Wi-Fi med god hastighed. Der er også rigeligt med stikkontakter spredt rundt i caféen.

Café Granola

Placering: Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C

Café Granola ligger på charmerende Værnedamsvej, ofte kaldet “Lille Paris”. Med sin retro-indretning og hyggelige atmosfære er det et dejligt sted at tilbringe en arbejdsdag.

Mad og drikke: Som navnet antyder, er deres hjemmelavede granola et must-try. De serverer også en række andre morgenmads- og frokostmuligheder, herunder avocado toast og club sandwiches. Deres kaffemenu er omfattende, og de har også et godt udvalg af friskpressede juicer og smoothies.

Wi-Fi: Stabilt Wi-Fi, der er perfekt til at arbejde online. Vær opmærksom på, at caféen kan være travl i myldretiden, så kom tidligt for at sikre dig en god plads.

Tips til fjernarbejde på café:

  1. Medbring høretelefoner for at minimere forstyrrelser og signalere, at du arbejder.
  2. Vær opmærksom på dit forbrug – køb regelmæssigt for at støtte caféen, især hvis du planlægger at blive i længere tid.
  3. Respekter andre gæster og personalet ved at holde dine telefonsamtaler korte eller gå udenfor.
  4. Overvej at besøge caféerne uden for de travleste timer for at sikre dig en god plads og minimere støj.

Med disse fem caféer har du et godt udgangspunkt for at variere din arbejdsdag og måske endda øge din produktivitet. Hver café har sin egen unikke atmosfære og tilbud, så prøv dem af og find din favorit. God arbejdslyst!

I samme kategori

marc-st-LCtDPn_2aTE-unsplash
pexels-nejc-kosir-108379-338936
50CDF4F8-1078-435E-91ED-392C227D1C9D_2
tipkbh.dk - www.tanddk

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

FROCK_2019_Instagram_PRG_1080x1080mm_01

Populære kategorier

Information