Privatlivspolitik
Det sker i København

Oplev København i efterårsfarver

København er nu for alvor hoppet i det smukke efterårstøj. Har du brug for inspiration til hvor din næste efterårs-gåtur skal gå hen i København? Vi guider dig til vores favorit natursteder og oaser!...

Efterårsferie på Fryd & Gammen

Det skal du se: Kulturnatten 2021

Guide: Det sker i oktober

Det' sjovt - og det er det!

Guide: Det sker i september

Hundens Dag i Tivoli

Guide: Det sker i august

Aktiv sommerferie i København

Hold dig opdateret om, hvad der sker af kommende arrangementer, events og andre oplevelser i København. Følg med her på siden, og få vores tips til aktuelle begivenheder, du ikke må gå glip af.

-||-

Oplevelser i København 

København byder på oplevelser alle vegne. Turisterne i København har massere at opleve, når de kommer til byen for første gang. Derimod kan man som Københavner godt føle, at oplevelserne ikke ligefrem hænger på Københavns træer. Her på siden vil vi dog løbende komme med forslag til oplevelser. Det kan både være oplevelser, som man kan nyde for første gang – men også nogle af de oplevelser, som er gode uanset, hvor mange gange man oplever dem. Vi har lavet en ny opsætning på siden, så det er blevet endnu nemmere som læser at finde rundt. Du kan læse om alle slags oplevelser på denne “det sker i København – side”. Men hvis du vil vide, hvad der sker på københavns museer, så kan du navigere over til vores museums-site, hvorfra du kan læse alle indlæg, som KUN har med museer at gøre.

Events i København

Med “events i København” mener vi, at der ind imellem opstår nogle events rundt omkring i København, hvor alle er velkomne og værterne gør noget ekstra ud af det. Det kan være pga. en højtid eller anden speciel anledning. Men nogle gange bliver det også fejret, at det simpelthen bare er fredag. Events kan være store eller små. Men fælles for dem alle er: At vi her på siden vil gøre vores for, at du ved, de foregår. Så om det er en mindre ølsmagning på en bar eller et storslået awardshow – så skal du nok finde ud af, at det eksisterer, hvis du er en flittig læser her på sitet.

Aktiviteter i København

En ting er begivenheder, som sker én gang, og som man gerne vil være tilskuer til. Men noget andet, er de ting, som man har mulighed for som københavner at “tage til” tit og ofte. Dette kalder vi “aktiviteter”. Det kan eksempelvis være arrangementer, som sker ugentligt. Men vi vil også belyse, hvor du som Københavner kan gå til forskellige aktiviteter. Det kan være, at du vil spille badminton med vennerne, eller slet ikke er klar over, at der for tiden er ved at blomstre en ny sportsgren op i København, Paddle tennis. Der er mange aktiviteter i København, som ikke når ud til alle os Københavnere. Det vil vi lave om på.
Du kan følge med her på siden, hvor vi vil gøre vores bedste for at få formidlet, hvilke aktiviteter du kan tage til med vennerne, familien eller kæresten lige her i vores skønne hovedstad.