Privatlivspolitik
Kultur og kunst

Museer med gratis indgang i København

Du kan sagtens være svært fattig og hamrende kulturel på éen og samme tid. Flere museer og kunsthaller i København har nemlig gratis entré. Læs med her og få et overblik over hvor og hvornår du kan spare på dit næste museumsbesøg....

Det skal du se: Kulturnatten 2021

7 besøgsværdige gallerier i indre København

Museernes genåbning: Disse udstillinger skal du se

SMK åbner udendørs kunstudstilling om første år med corona

Tag kulturoplevelserne med hjem

Coronavenlige aktiviteter til juleferien i København

Samtidskunsten indtager det nye Københavns Museum

Nu slår Tivoli dørene op til julesæsonen

Oplev det rige kultur- og kunstliv i København. Her på siden kan du læse om de populære seværdigheder, men vi giver dig også tips til de små oversete perler inden for kultur og kunst i byen.

-||-

Museer i København

Er du til kunst, er København helt sikkert en by for dig! I København har du mulighed for at besøge museer med mange forskellige temaer, og som også er internationalt anerkendte. Hvis du for eksempel er vild med billedkunst, er SMK et besøg værd. Er du derimod mere til historiske skulpturer, er Glyptoteket stedet for dig. Her på siden, prøver vi at give tips til hvilke museer, der kunne være et besøg værd. For eksempel har vi lavet en sommerguide til SMK.

SMK

Statens Museum for Kunst, også kendt som SMK, er Danmarks største kunstmuseum. Her kan du opleve både dansk og international kunst. På SMK kan du både opleve de største kunstnere gennem tiden, såvel som kunstverdenens nye stjerneskud. SMK er særlig kendt for deres eksklusive samling af kunst fra den danske guldalder. Statens museum for kunst er en perle i det Københavnske byliv. Hvis du har brug for at få noget kultur under huden er det et oplagt valg. De har faktisk titlen nationalgalleri. Der findes mere end 700 års kunsthistorie på museet og er absolut et besøg værd!

Glyptoteket

Glyptoteket er et dansk kunstmuseum, som ligger i hjertet af København. Museet er særligt kendt for sine store samlinger af skulpturer fra de seneste 3500 år. Udover danske kunstværker, er Glyptoteket også kendt for sine store samlinger af antik græsk, ægyptisk og romersk kunst. 

Kulturnatten

Kulturnatten er Københavns største årlige endags begivenhed og har eksisteret i mere end 20 år. Hvert år ved Kulturnatten smelter byens kulturliv sammen, hvor mere end 250 af byens forskellige kulturinstitutioner byder folk indenfor. Kulturnatten giver Københavns mange institutioner mulighed for at vise sig selv og sine evner frem for folk. Det har resulteret i mange forskellige aktiviteter for folk i alle aldre spredt ud over hele København, lige fra Nordvest til Amagerbro. Vi prøver at lave forskellige guides til Kulturnatten, så I får det hele med.