Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Iværksætterrådgivning i København: Få hjælp til at styrke din virksomhed

Annonce:

Drømmer du om at starte din egen virksomhed? Måske har du allerede en virksomhed, du ønsker at vækste. Se her, hvordan du får hjælp til at realisere dine iværksætterdrømme i København.

Danmark er blandt de bedste lande i verden, når det kommer til at drive virksomhed. Der er uanede muligheder og tilbud for at få hjælp og rådgivning. Nogle tilbud er gratis, mens andre koster penge. Uanset, hvilken udfordring dilemma du står overfor, er der hjælp at hente – det kræver blot, at du tager initiativet.

I Hovedstadsområdet er der flere tilbud, workshops og iværksætterhuse, hvor du kan få rådgivning og sparring. Herunder får du et indblik i de muligheder, du har, for at få rådgivning til drift af virksomhed.

Uvildig sparring hos Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden er et konsulenthus, hvor du kan få uvildig og specialiseret vejledning, der matcher dit specifikke behov. Uanset, om du har en drøm om at blive iværksætter, står overfor udfordringer eller blot er nysgerrig, kan du få kyndig rådgivning, der er skræddersyet til lige netop din virksomhed.

Sparringen koster ingenting, andet end din tid, vilje og lyst til at deltage. Konsulenthuset har flere end 40 forretningsudviklere tilknyttet, som kan hjælpe dig med at vækste din virksomhed. Du kan læse mere om de forskellige tilbud på Ehhs.dk.

Gratis workshops til små og mellemstore virksomheder

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder ikke udelukkende sparring, men afholder også jævnligt foredrag og workshops, hvor små og mellemstore virksomheder kan deltage ganske gratis. Emnerne er mange, og der afholdes flere workshops hver måned.

Det eneste, det kræver, er, at du tilmelder dig og møder op på datoen for workshoppen. Du kan få hjælp til alt fra, hvordan du opnår en større rækkevidde på LinkedIn, til hvordan du prisfastsætter dine produkter og ydelser.

Det hele er gratis, og du kan se datoer og emner for de forskellige workshops på Københavns Kommunes hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig de specifikke arrangementer, du ønsker at deltage i.

Spar penge på advokatsalæret

Du har mange muligheder for at få en konsultation hos en advokat i København – men det er begrænset, hvor mange der tilbyder deres ydelser til en pris, hvor du som virksomhedsejer kan være med. Derfor kan det betale sig at kigge på nettet efter digitale advokater.

Der er mange penge at spare, hvis du ikke har behov for et fysisk fremmøde. Hos NEMADVOKAT, der er en online-advokat, kan du få hjælp til de fleste ydelser, der vedrører små og mellemstore virksomheder.

Er du truet af konkurs, kan du således få hjælp til tvangsopløsning hos NEMADVOKAT ved at klikke her. Herudover kan du få hjælp til varemærkeregistrering, virksomhedsstiftelse, salg af virksomhed, oprettelse af ejeraftale og alt derimellem.

Meld dig ind i et netværk

Vil du have succes med din virksomhed, er det vigtigt, at du har et godt netværk, hvor du har mulighed for at sparre og indgå samarbejder med andre iværksættere. Der findes adskillige iværksætternetværk i København, og det kræver blot, at du beslutter dig for, hvad du ønsker at få ud af det.

Nogle iværksætternetværk er mere business-orienterede, mens andre fokuserer på at skabe gode forbindelser og sparring. Beslut dig for, hvad du ønsker at få ud af dit netværk, og led efter ét, der matcher dine ønsker.

Vær opmærksom på, at nogle netværk koster et medlemsgebyr, mens andre udelukkende kræver, at du møder op og bidrager aktivt. Det er i sidste ende op til dig, hvad du ønsker, men hvis du er relativt nystartet, kan det være en fordel at vælge et netværk, hvor du ikke skal betale medlemskontingent.

Et kontorfællesskab er inspirerende og koster mindre

Når du skal have en kontorplads, kan det være en fordel at finde et kontorfællesskab, hvor der også er andre iværksættere. Det er et inspirerende miljø, hvor du hurtigt finder sparringspartnere, som du kan drage fordel af.

Samtidig er det en billig form for kontor, da du typisk kun betaler for din plads, imens internet, frokostordning, kaffe, rengøring og andre goder er inkluderet i de månedlige omkostninger.

I samme kategori

50CDF4F8-1078-435E-91ED-392C227D1C9D_2
tipkbh.dk - www.tanddk
Annonce Kbh
chase-chappell-jpknI186H9w-unsplash (1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
67107472_10157221515909933_1817492621929480192_n
microphone-3989881_1920
Frisør København

Populære kategorier

Information