Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Tre gode råd til en billigere hverdag

Indlæg

Hvis du er ung og bor i København, det kan være du tilmed er studerende, så ved du udmærket godt hvad det vil sige, at have et presset budget.

Vi har derfor lavet tre gode råd til hvordan den gennemsnitlige unge, kan klare sig billigere i byen som studerende.

Ung og studerende

Hvis du er ung og studerende, måske er du udeboende, så har du omkring 6000 kroner til rådighed hver måned. Men så kommer huslejen, skat og de månedlige udgifter, så er man hurtigt nede og tælle mønter.

Derfor er der naturligvis en del som vælger at supplere den SU de får ind på kontoen, med et fritidsarbejde for at kunne få det hele til, at løbe rundt.

Det kan i høj grad være nødvendigt med et arbejde.

Find en god tandlæge

Hvis man er studerende eller selv hvis man har et fuldtidsarbejde, så er det altid en rigtig dårlig følelse når ens tænder begynder at blive ømme. Det forbinder vi alle sammen med en tårnhøj tandlæge regning.

Når man skal vælge tandlæge, skal man altså med andre ord vælge meget omhyggeligt. Der er nemlig en stor prisforskel hos de forskellige tandlæger på markedet.

Du kan f.eks. tage til Frederiksberg for at få ordnet din tænder.

Du kan flere steder finde en tandlæge på Frederiksberg, som er meget erfaren samt kan klare det for en yderst overkommelig pris.

Det er vigtigt man har priserne i tankerne og ringer rundt for de bedste priser. Vi fandt nemlig ved et par få opkald, ud at f.eks. prisen for en fyldning er meget forskellig alt efter hvor man vælger at gå hen.

Fyldninger kan f.eks. svinge fra priser helt nede omkring 400.- og gå helt op til 1500 kroner.

Spar på strømmen

En anden ting som man relativt nemt kan spare på, er sit strøm forbrug. Det kommer man i høj grad til, at kunne mærke når regningen skal betales.

Et godt sted at starte, hvilket naturligvis er hvis man ikke allerede har købt hvidevare er lige netop her.

Vores klare tip til dig som skal til at flytte hjemmefra, hertil gerne vil gøre det så billigt som muligt er, at du skal købe så miljøvenlige hvidevare som muligt.

Ikke nok med at du sparer miljøet, men når du køber f.eks. køleskabe, så er der rigtig mange penge at spare.

Ikke kun på købeskabet, men især ved deres strømforbrug. Du burde derfor altid gå efter et køleskab der har energimærke så tæt på A+++ som muligt. Det helt samme gælder fryseren, opvaskemaskinen osv., det er helt vildt vigtigt, hvis man gerne vil spare nogle penge.

Hertil kommer de klassiske som f.eks. husk, at sluk for lyset når du ikke er hjemme. Hertil skal du huske, at trække gardinerne fra, i stedet for at tænde for lyset midt på dagen.

Find cyklen frem

Vores sidste råd som hjælper både på økonomien men også kondien, er at du skal finde cyklen frem.

Hvis du er ung og frisk, så er du også frisk nok til at cykle. Det mener vi er helt vild vigtigt hvis du gerne vil spare penge. Du behøver hverken betale for et månedligt periodekort, benzin eller noget andet.

Hertil er det helt vild sundt hvis du vælger at tage cyklen som alternativ. Derfor er det helt vildt vigtigt, at du vælger den grønne vej.

Når du skal afsted hver morgen så kommer du alligevel hurtigere afsted i myldretiden. Det er nemlig meget normalt at det tager 3-4 gange hurtigere, at tage cyklen frem for bussen, eller byen når myldretiden viser sig frem.

Hvis du gør alle disse tre ting, så er du allerede godt på vej mod en mere miljøvenlig beslutning, samt et valg der kan redde din økonomi.

I samme kategori

pexels-nejc-kosir-108379-338936
50CDF4F8-1078-435E-91ED-392C227D1C9D_2
tipkbh.dk - www.tanddk
Annonce Kbh

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

om1
the-wave-

Populære kategorier

Information