Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vinduespudsning i København – nemmere

Indlæg

Polering og pudsning af vinduer – ikke mindst i etagebyggerier – har altid været lidt af en udfordring. Dels kræver det erfaring og håndelag at pudse vinduer uden striber og kalkpletter. Og dels er det ofte besværligt, hvis det ikke lige er i stueetagen.

Derfor har der traditionelt altid været et stort marked for vinduespudsere i og omkring København. De seneste par år er konkurrencen skærpet via internettet. Hvor det nu er muligt at beregne både en pris, bestille vinduespudsning og sætte faste aftaler op. Det er nemt, det er effektivt og det kan gøres døgnet rundt.

Nye teknologier til glæde for brugerne

Det er stadig stigen, vandspanden, koste og svampe samt gummiskraberen, der er det daglige værktøj for vinduespudserne – ikke megen ny teknologi der. Det er der til gengæld i det, der ligger forud for selve vinduespoleringen!

Det absolutte foregangsfirma i København og faktisk i hele landet er firmaet MEM Polering. De startede med at tilbyde vinduespudsning i København, men som nu er stort set landsdækkende.

MEM Polering var det første firma, der udviklede en prisberegner, så gæsterne på deres hjemmeside døgnet rundt kunne få en nøjagtig pris på netop deres opgave. Man vælger simpelthen antallet og typer af vinduer, og om man ønsker både udvendig og indvendig vinduespolering – og så har man en pris med det samme.

Billigere vinduespudsning

Den gennemførte brug af ny teknologi afspejles også i, at MEM Polering har et helt unikt og GPS baseret system, der styrer firmaets vogne rundt fra kunde til kunde. Det betyder, at kørselsplanlægning er automatiseret efter kortest mulige rute. Det sparer både på miljøet, bilerne og brændstofomkostningerne, hvilket kommer kunderne til gode i form af lavere priser.

At konceptet holder, ses tydeligt i den voldsomme vækst, firmaet har haft siden etableringen i 2010 – og fra at være et københavnsk foretagende er MEM Polering nu på hele Sjælland, Fyn og størstedelen af Jylland.

Når kvalitet og service optimeres

Set ud fra et forretningsmæssigt synspunkt er det ganske interessant at studere. Hvordan et gammelt og yderst traditionelt erhverv som vinduespolering kan bringes ind i den moderne tid via teknologi. Der er nem at bruge og som rammer kundernes behov.

Men uanset teknologi og fine muligheder på internettet står og falder successen med, at der leveres kvalitet, punktlighed og rigtige priser hver eneste gang. Det gælder jo for alle typer af servicevirksomheder, og det gælder bestemt også for en service, der i vid udstrækning er homogen, som vinduespudsning må siges at være.

Et hurtigt tjek på Trustpilot afslører, at MEM Polering har ramt plet med ovennævnte cocktail af service, kvalitet og prisstruktur. Og så er ringen sluttet: Smart brug af tilgængelig teknologi og godt, gammeldags syn på service og kvalitet er lig med en succes!

I samme kategori

victor-freitas-WvDYdXDzkhs-unsplash
pexels-cottonbro-studio-3943716 (1)
Skærmbillede 2024-02-13 090134
dollar-gill--jXlAoZ6o3w-unsplash(1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza