Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

4 lærerige kurser til din påskeferie derhjemme

Hvis du endnu ikke har lagt store planer, så er påskeferien den perfekte tid til at udvide horisonten og lære noget nyt. Det behøver dog ikke at betyde, at du behøver forlade hjemmet. Er du interesseret i at lære illustrator, kode din egen hjemmeside eller kreere smukke billeder, så læs med her. Her har du nemlig 4 kurser, som du kan tage ´hjemmefra online.

Adobe Illustrator kursus for begyndere

Har du en interesse for at lave logoer eller manipulere tekst og illustrationer, behøver du ikke lede videre. Lær Illustrator med med dette kursus, som vil vise dig de mest essentielle værktøjer og samtidig give dig en grundlæggende forståelse for programmets principper. Du vil lære at skabe digitale tegninger og får lov til at bruge teori i praksis. Tempoet er stille og roligt, så du får bedste viden med fra start.

Lær Adobe Photoshops grundlæggende funktioner

Adobe Photoshop er et af de mest populære billedredigeringsprogrammer, og det er der en god grund til. Det har utrolig mange funktioner, som gør det muligt for brugerne at skabe professionelle billeder og designs. Kurset er helt gratis, og du får muligheden for at lære programmets grundlæggende funktioner og emner i et tempo for begyndere. Du vil hurtigt blive en mester til at lave smukke billeder.

Lav din egen hjemmeside med hjælp af HTML

At lave sin egen hjemmeside med HTML behøver ikke være så svært, som det måske lyder, men det kræver et grundlæggende kendskab til HTML-kodning. Du behøver ingen tidligere erfaring for at tage dette kursus. Du vil lære at lave din egen simple hjemmeside, webshop eller blog fra bunden. Det er den perfekte start til dig, der ønsker at lære at kode og har tanker om at lancere din egen hjemmeside.

Klip din egen video med Premiere Pro

Vil du gerne lære at klippe din egen film? Video og film er blevet en vigtig del af markedsføring på de sociale medier, og det kan derfor være en fordel at have evnerne til at klippe sin egen video. Dette kursus er for begyndere og lette øvede, og du vil bl.a. lære alt om klippeteknikker, effekter, og hvordan du effektivt formidler et budskab.

Alle kurserne tilbydes online hos www.nemprogrammering.dk, som gør læring nemt og tilgængeligt for både nybegyndere og øvede. Påskeferien er den perfekte tid til at fordybe sig og lære noget nyt. Brug fridagene med et lærerigt kursus, og bliv ekspert i et nyt fag.

I samme kategori

Annonce
CV
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
f
DSC_4778
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information