Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Her er de 8 bedste frisører i København

Er du på udkig efter en ny frisør i København? Der findes utallige gode saloner i byen, og det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige frisør. I denne guide giver vi dig derfor et overblik over vores bud på de otte bedste frisører i København.

Læs også: Her får du Københavns bedste brunch

RODEO – Københavns største frisørkæde

RODEO Frisør København
RODEO

Vi starter guiden med frisørkæden RODEO. RODEO er Københavns største frisørkoncept med 10 saloner i København og omegn. RODEO har saloner på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Rolighedsvej, Gammel Kongevej, Amager, Valby, i Ørestad, i Lyngby og i København K. Her er mange mulige frisører i København.

Salonerne er indrettet i en elegant og nordisk inspireret stil, og du føler dig velkommen i de hyggelige rammer fra sekundet, du træder ind. Hos RODEO er frisørerne imødekommende og professionelle – og de tager sig tid til at sætte sig ordentligt ind i dine ønsker til dit hår. Fordelen ved at vælge RODEO er, at der sættes ekstra tid af til at tale med dig inden din behandling går i gang. Frisørerne er derfor sat godt ind i dine ønsker, og de bruger tid på at tale med dig inden og undervejs i behandlingen.

Er man tørstig, er der lidt til enhver smag – hos RODEO bliver du nemlig budt på en kop baristakaffe, kold øl eller Gin & tonic, alt imens du får ordnet håret.

Hvor: 10 frisørsaloner i København og omegn 
Pris: Dameklip starter ved 544 kr., mens det er fra 464 kr. ved herreklip. Man kan også blive klippet ved en af RODEOs elever, så starter prisen ved 319 kr.

Du kan læse mere om RODEO og booke tid her.

ZENZ – den økologiske frisør

Frisør København
ZENZ

Hos den grønne salonkæde ZENZ får du en professionel klipning, smuk hårfarve fri for unødig kemi, perfekt styling og masser af salonforkælelse.

ZENZ har 7 frisører i København: Grønnegade 36, Rosenborggade 8, Vesterbrogade 92, Islands Brygge 79F, Nørrebrogade 45, Ndr. Frihavnsgade 52 og Godthåbsvej 101A på Frederiksberg.

Hos ZENZ kan du være 100% sikker på, at de har lige så stor fokus på din sundhed, som til kvaliteten af deres håndværk og vores planet.

Lækkert hår kræver ingen brug af skadelig kemi. De har udviklet deres egen serie af Svanemærkede, Veganske og AllergyCertified produkter, som de bruger i salonerne. Deres hårfarver er så milde, at de kan bruges af allergikere og gravide.

Hvor: 7 frisørsaloner i København
Pris: Klip fra 510 kr.

Du kan læse mere om ZENZ og booke tid her.

 

Saco – “Beauty first” i København K

“Beauty first” er mantraet hos Saco. Her er der fokus på individualitet og at få mest muligt ud af hårets potentiale.

SACO HAIR Copenhagen står for undervisning af frisører i hele Norden, og underviser sammen med med SACO International i hele verden. SACO har et af de bedste uddannelsessystemer i verden og alle deres stylister har gennemgået SACO internationale uddannelse i klip, form, farve og stylings.

Hvor: Fiolstræde 34 B, 1171 København K
Pris: Dameklip starter ved 780 kr., mens det er fra 680 kr. ved herreklip

Du kan læse mere om Saco og booke tid her.

The Barbershop Bar – Barberen

Barbershop
The Barbershop Bar

Hos The BarberShop Bar bliver der ikke sparet på noget. Fra du træder ind af døren til du træder ud igen – nybarberet og nyklippet – bliver du forkælet og taget hånd om fra top til tå.

Som The Barbershop Bar selv skriver på deres hjemmeside “We are a team of perfectionist barbers that don’t consider barbering as a job – but a passion” – noget, man kan mærke, når man sætter sig i stolen.

I salonen bruger de traditionelle metoder, men med et moderne twist – og deres dygtige personale er både venlige og professionelle.

Hvor: Dronningstværgade 5E, 1302 København
Pris: Klip fra 650 kr. 

Du kan læse mere om The Barbershop Bar og booke tid her.

Mads Stig Studio – den kantede frisør København

Frisør København
Mads Stig Studio. Foto: Michael Rygaard

Et besøg hos Mads Stig Studio er klart en oplevelse, der skiller sig ud. Salonen er nemlig den første og eneste salon i Danmark, der er skabt af en kunster, og du vil derfor føle dig som en del af en kunstinstallation, når du sætter dig i frisørstolen.

Det er den spanske kunster ved navn Guillermo Santoma, der har indrettet salonens lokaler, og det er både vildt og kantet at besøge Mads Stig Studio. Hos Mads Stig Studio har de godt styr på de største tendenser inden for hårmode – salonen er derfor ideel til dig, der ønsker at finde en frisure, der både er kantet og moderigtig på samme tid.

Hvor: Fredericiagade 41 i København K
Pris: Klip fra 777 kr.

Du kan læse mere om Mads Stig Studio og booke tid her.

Kaos – den utraditionelle frisør København

Kaos er bestemt ikke en traditionel frisør, og beskriver selv deres salon med ordene: “Midt i hjertet af Vesterbro, iblandt dealers, moderne yuppier, prosties, tattoo-shops og nysmarte caféer ligger vores salon, hvor der altid er god energi og rum til mennesker. Vi er nok blevet ældre og mere erfarne på livets kvaliteter – men vi klipper stadig pisse skævt.”

Hvor: Istedgade 25, 1650 København V
Pris: Dameklip starter ved 599 kr., mens det er fra 499 kr. ved herreklip

Du kan læse mere om Kaos og booke tid her.

Gun-Britt Coiffure – den kendte frisør København

Gun-britt coiffure i KBH
Gun-Britt Coiffure

Med over 50 års erfaring i frisørbranchen må Gun-Britt siges at være noget af et ikon. I smukke rammer på Ny Østergade, hvor salonen ligger, kan man mærke Gun-Britts stærke profil og professionalisme skinne igennem. Du vil føle dig taget godt imod fra øjeblikket, du træder ind på matriklen – og de dygtige frisører tager sig god tid til at tale med dig inden behandlingens start.

Hos Gun-Britt vil du opleve at få både kvalitet og forkælelse for alle pengene, og salonen er klart et besøg værd.

Hvor: Ny Østergade 23, 1100 København K.
Pris: Klip fra 725 kr.

Du kan læse mere om Gun-Britt Coiffure og booke tid her.

Studio Cim Mahony – den ekslusive frisør København

Frisør i København
Studio Cim Mahony

Studio Cim Mahony er en lille eksklusiv salon og showroom beliggende i en gammel lejlighed på 2. sal i det centrale København. Den næsten 200 år gamle bygning giver kunderne en unik oplevelse, når de besøger studiet. Studio Cim Mahony tilbyder en skræddersyet hårservice, i private omgivelser. De har i de sidste 25 år arbejdet som international session-frisør i modebranchens inderkreds med at stå i spidsen for nogle af verdens mest prestigefyldte modeshows, redaktionelle artikler og reklamekampagner. Besøg Cim Mahony for en eksklusiv frisør oplevelse!

Hvor: Bredgade 4, 1260 København K
Pris: Klip fra 2.900 kr.

Du kan læse mere om Studio Cim Mahony og booke tid her.

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Fyrv%C3%A6rkerifestival-i-Tivoli_Kred.-Lasse-Salling-1
Pumpehuset-foto-af-Tue-Blichfeldt-1
photo-1600335895229-6e75511892c8
221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen

Populære kategorier

Information