Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

3 ting, du kan lave på en regnvejrsdag i København

Annonce

Årets koldeste måneder står for alvor for døren, og vi kan godt begynde at forberede os på regn, slud, frost og måske endda sne. Derfor skal vi til at tænke i andre baner, når vi skal ud at hygge os i weekenden eller på en almindelig hverdagsaften. Det er ikke sjovt at gå rundt om søerne i regnvejr, og du kan ikke tage på picnic i Kongens Have i frostgrader. Af den grund har vi samlet tre hyggelig aktiviteter, du kan lave indendørs på en kold regnvejrsdag i København.

Udfold dine kreative sider

Hvis det regner udenfor, kan du med fordel udnytte tiden ved at udfolde dine kreative sider indendørs. Det kan du eksempelvis gøre ved at tage et kursus i keramik hos én af Københavns kreative værksteder. At lave keramik er en aktivitet, der især har vundet indpas de sidste par år, fordi det har en afstressende effekt, der får dig til at slappe af. Samtidig får du også flotte, personlige og unikke kreationer ud af det. På et keramik kursus kan du både lære at dreje, modellere, glasere og brænde keramik, hvis du ønsker at skabe det helt fra bunden. Hvis du blot er interesseret i den dekorative del, kan du også sagtens bare lære, hvordan du maler på keramik. Uanset om du er nybegynder eller har prøvet det før, vil du helt sikkert få udfoldet og udviklet dine kreative sider på et kursus i keramik.

Vær kulturel på museum

København har heldigvis også masser af kulturelle aktiviteter, du kan opleve indendørs selv på en regnfuld dag. Ét af de mest interessante steder at besøge er Nationalmuséet. Her kan du lære mere om hele Danmarks historie lige fra istiden til vikingetiden til enevælden og helt frem til det samfund, vi lever i i dag. Nationalmuséet er et fantastisk smukt museum, fordi det ligger i Prinsens Palæ, der er fra midten af 1700-tallet. Muséet er fyldt med overvældende og elegante suiter, storsale, lysekroner, stuk i loftet og møbler, der emmer af ældgamle fortællinger. Kig forbi Nationalmuséet, hvis du ønsker at blive klogere på Danmarks kultur og historie.

Undslip et escape room

Escape rooms er en ting, der virkelig har taget Danmark med storm. I et escape room bliver du og dine venner låst inde i et rum, hvor I skal løse en række opgaver, hemmelige koder og mystiske gåder for at slippe ud igen. Det hele er på tid, så I skal skynde jer. Det handler om at arbejde sammen og at tænke hurtigt, men mest af alt handler det om at have det sjovt. Der findes en masse forskellige escape rooms i København, hvor hvert rum har sin egen spændende historie. Så uanset om I er til uhygge, action eller mysterier, så vil der med garanti være et escape room, der appellerer til jer og jeres form for underholdning.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
Galleri-Nicolai-Wallner-1

Populære kategorier

Information