Privatlivspolitik
Barer København

VM storskærmsarrangementer 2022 i København

VM i herrefodbold står for døren, og det betyder for mange storskærm, fadøl og ikke mindst en rød & hvid fodboldfest med vennerne. Udover de klassiske sportsbarer, er der nemlig en hel del andre steder, hvor man kan se VM....

Besøg de bedste sportsbarer i København

J-dag i København 2022

Citizen: Cocktails og comedy i verdensklasse

7 barer med aktiviteter i København

Gotland - Café & Vinbar: En vinoplevelse af høj kvalitet

Level Six: Ny, skjult rooftop midt på Nørreport

11 fantastiske rooftops i København

Guide: På vinbar i København

København er fyldt med barer. Gothersgade er epicentret for barerne, der passer rigtig godt til en start (eller afslutning) på en fed bytur. Men alle bydele i København har sine barer - og mange af disse er en kende mere sofistikerede end dem i Gothersgade.

Flere restauranter har en tilknyttet bar - og det samme gælder hotellerne i København. Her på siden vil vi guide dig igennem de mange muligheder, der findes i hovedstaden. Læs med i artiklerne nedenfor og hvis du vil have en hurtig oversigt over nogle udvalgte barer i København, så læs med i bunden af denne side.

-||-

De bedste barer i København?

Ja, det er jo et meget svært spørgsmål at besvare. Hvorfor?

For det første er en bar i København i disse tider langtfra ‘bare en bar’. Rigtig mange barer er i stedet specialiseret omkring en given type alkohol eller drink - eksempelvis øl, whisky, gin eller cocktails. Så hvis du er ølentusiast og forvilder dig ind på en ginbar, vil du måske rangere den lavt, mens en gin-nørd vil knuselske stedet.

For det andet er oplevelsen på en bar subjektiv og baseret på den besøgendes følelser og præferencer: Tager du på bar for at få en lækker drink? Danse natten lang? Være sammen med dine venner? Finde en flirt i natten? Eller noget helt femte?

Blandt andet af de grunde, kan ingen, formentlig, nogensinde blive enige om, hvad den bedste bar i København er. Man kan dog, for sjov skyld, læne sig op af lidt simpel og hyggelig statistik fra folk, der har besøgt en given bar. Det kan man blandt andet undersøge på Tripadvisor, hvor eksempelvis barerne Curfew, Mikkeller Bar, Taphouse og Ruby er blevet ratet højt af deres besøgende.

Gode barer København

Som tidligere nævnt er det nok umuligt at sætte navn på én eller flere barer, der generelt er ‘gode’. 

Så vi er gået anderledes til værks og oplister her nogle nævneværdige barer under 3 forskellige kategorier. Og så krydser vi fingre for, at du kan se dig selv i mindst én kategori, så du har noget at gå efter, næste gang du skal på bar.

Hvis du elsker cocktails:

- Gilt (Rantzausgade 39, 2200 Kbh N)
- Lidkoeb (Vesterbrogade 72B, 1620 Kbh V)
- Strøm (Niels Hemmingsens Gade 32, 1153 Kbh K)

Ølbarer København:

- Mikkeller (Refshalevej 169B, 1432 Kbh K / Viktoriagade 8, 1655 Kbh V / Stefansgade 35, kld, 2200 Kbh N)
- Brewers Inc. (Gormsgade 25, 2200 Kbh N.)
- Brus (Guldbergsgade 29F, 2200 Kbh N)

Natklubber og barer med dans i København:

- Natbar på Bremen (Nyropsgade 39-41, 1602 Kbh V)
- Søpavillonen (Gyldenløvesgade 24, 1369 Kbh K)
- Jolene (Flæsketorvet 81-85, Kbh V)

Billige barer i København

Hvis bankkontoen ikke ligefrem bugner af overskud, er det selvfølgelig værd at orientere sig mod de billige barer i København. Og dem er der heldigvis et par stykker af.

Her er 3 gode muligheder, hvis du er på udkig efter en billig brandert:

- Dalle Valle. Her kan du både få et fornuftigt (og billigt) måltid samt billige drikkevarer. Efter klokken 20 får du eksempelvis to ens cocktails for 100 kr.  (Fiolstræde 3, 1171 København K)

- De brune bodegaer. Rundt omkring i København kan der stadig findes brune bodegaer, hvor priserne er så lave, at alle kan være med. Et par nævneværdige steder er McKluud (Istedgade 126, 1650 Kbh V), Understellet (Nørrebrogade 24, 2200 Kbh N) og Fingerbøllet (Wildersgade 39, 1408 Kbh K).

- Vinhanen. Hvis du er til (billig) vin, bør du besøge Vinhanen. Et glas vin koster 55 kroner og for 220 kroner får du en hel flaske. Find Vinhanen på Baggesensgade 13, 2200 Kbh N eller Enghavevej 24, 1770 Kbh V.